2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 104 پست
عزیزم وضعیتت از دوست من بدتر نیس نامزدش دختریشو گرف بهش گف بروگمشو من شیش سال عاشق یکی دیگ بودم نمیخ ...

واااي عزيزم چقد گناه داشته دوستت😞

يعني واقعاً خدا به سر اون پسر نمياره؟چه پسر بي وجداني بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خداروشکر کن که الان داری جدا میشی نه مثل من که تو عقدم همه بم گفتن جدا شو این آدم زندگی نیست گ ...

قربون دل شكسته ت عزيزم

ايشالا شوهرت سرش بخوره به سنگ قدر شما و بچه و زندگيشو بدونه

واااي عزيزم چقد گناه داشته دوستت😞 يعني واقعاً خدا به سر اون پسر نمياره؟چه پسر بي وجداني بوده

اره واقعا انشالله خدا جوابشو بده.توهم نگران نباش انشالله زندگی مشترک بعدیت عالی باشه 

برای شادی روح پدرم صلوات🖤
خيلي زور داره برام كاراش توافق ام دست من نيست كه بعدم با پول ديگه من روحيه م و آبروم مثل قبل نميشه ...

چرا دست تو نيست!اگه گفت تذافقي هزينه سنگين بگو

اگه ببخشي به خذدت توهين کردي

مال من گفت طلاهاتو بردار جاي مهريه اينجوري خيلي به نفعش ميشد.منم قبول نکردم.وقتي مارو از لحاظ عاطفي نابود کردن بذار ما هم ضرر مالي بزنيم بهشون

چرا دست تو نيست!اگه گفت تذافقي هزينه سنگين بگو اگه ببخشي به خذدت توهين کردي مال من گفت طلاهاتو برد ...

آخه ميدوني تا همين جاش ام سر اين كه اجرا گذاشتم توهين دارن ميكنن خانواده ش چون الان براي من روشن فكر شدن ميگن توي عقد نبايد پول گرفت براشون مهم نيست كه با آبرو و احساسات من بازي شده

چرا دست تو نيست!اگه گفت تذافقي هزينه سنگين بگو اگه ببخشي به خذدت توهين کردي مال من گفت طلاهاتو برد ...

بعدم به فرض اگه من بخوام با پول گرفتن تنبيهش كنم اونم اگه توافق بالا باشه ميگه توافق نميكنم منم خب دستم به جايي بند نيست چون ميگه به درك طلاق نگير براش مهم نيست كه نه طلاق ميده نه زندگي ميكنه مثل همين الانش

بعدم به فرض اگه من بخوام با پول گرفتن تنبيهش كنم اونم اگه توافق بالا باشه ميگه توافق نميكنم منم خب د ...

چرا جايي بند نيست ميري دنبال مهريت

نميتونه هم طلاق نده هم زندگي نکنه که.بعدشم تو دادگاه به هيچ عنوان نگو که نميخام زندگي کنم و طلاق ميخام.بذار اون بگه.اينجوري مجبور ميشه تمام حقتو بده.اگه طلاق نداد درخواست تعيين تکليف ميکني مجبوره شرايط زندگي رو جور کنه

درسته مملکتمون بيشتر طرفدار مرده ولي انقدم بي قانون نيس که

آخه ميدوني تا همين جاش ام سر اين كه اجرا گذاشتم توهين دارن ميكنن خانواده ش چون الان براي من روشن فكر ...

باز خوبه يه کلام حرف زدن.خانواده شوهر من انگار مردن.اصلا تا حالا يه سراغ نگرفتن

خدا اه دلمونو ميشنوه و تقاص پس ميدن