2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

1442 بازدید | 104 پست

سلام من دارم توي عقد جدا ميشم

و خيلي ميترسم از آينده

حس ميكنم ديگه هيچكسي نمياد سراغم چون بعضي وقتا از اطرافيانم ميپرسم كه من چي ميشه آينده م ميگن تو اگه تا آخر عمر ام ازدواج نكني بهتره تا با اين آدم بموني

خيلي ميترسم نميدونم اين حرف و از بد بودن اون ميزنن يا منظورشون اينه كه تا آخر عمر ممكنه تنها بمونم

نميدونم چرا اونايي كه ازدواج كردن براي ديگران نسخه ميپيچن كه ازدواج بده؛يعني ديگه از تنها موندن كه بدتر نيست چي از تنهايي بدتر

خدا ميدونه از موقعي كه حرف طلاق زده شده توي زندگي من 

تالار عروسي ميبينم اشكم در مياد

حرف جهاز ميشه اشكم در مياد

بچه ميبينم اشكم در مياد

آخه يه دختر مگه چقدر تحمل داره چقدررر

خدايا آخه انصافه كه بخاطر چند ماه عقد من تا آخر عمر تنها بمونم؟

توروخدا بهم واقعيت و بگين دوستاي عزيزم خيلي نااميدم

راستش من تحصيلات خوبي دارم قيافه خوبي دارم خانواده كم جمعيت پدر مادر جوون وضع ماليمونم خداروشكر خوبه يعني از اين لحاظا مشكل ندارم اما آينده م و خيلي سياه ميبينم حس ميكنم ديگه كسي نمياد سراغم يا كسي بشنوه يه بار عقد كردم دمش و بذاره روي كولش و بره،يعني ديگه زندگي من تموم شد؟ديگه بايد تنها بمونم؟

نخیر کی گفته

من عقد جدا شدم دوباره ازدواج کردم الان خدا رو شکر راضی ام 

توام به خاطر ترس از آینده الانت و تباه نکن با یه آدم ناجور

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خانواده م ام ديگه حوصله دلداري دادن بهم ندارن

هر وقت ام حرف ميزنم هي ميگن چرا اون و انتخاب كردي خودتو بدبخت كردي چرا اذيتاشو نميومدي به ما بگي بيشتر سرزنشم ميكنن

بقيه ام كه خب دردسراي خودشونو دارن نميتونن انقدر تمركز كنن روي مشكل من

مشاور ام كه اصن براش مهم نيست خيلي سطحي ميبينه مشكل طلاق منو

ازدواج خوب خیلیییییییییی خوبه اما مجرد موندن هزار بار شرف داره به ازدواج بد 

شما توکلت بخدا باشه اگه از ته دل به خدا ایمان داشته باشی که بهترین ها سر راهت قرار میده دیگه نگران نمیشی

والا من خیلی دیدم خانم‌های طلاق گرفته سریع ازدواج میکنن و ازدواج موفق هم میکنن

ولي همين اسم طلاق چقدر بده😞خاك به سر من بخاطر چندماه نامزدي حتي باهاش زير سقف ام نرفتم به هيچ آرزوييم نرسيدم اما اسم طلاق گرفته موند روم

تو شهرهای بزرگ و مدرن این مسائل حل شده اس. اصلا بهش فکر نکن اکثر اونهایی که هول ازدواج مجدد رو ندارن موفق ترن. من با خیلی از خانما و آقایونی که ازدواج دوم داشتن برخورد کردم خیلی موفقتر و راضیتر بودن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

عزیزم اصلا اینطور نیست. من سه تا از دوستام تو عقد جدا شدن؛ مجدد ازدواج کردن. و الان زندگی های خوبی دارم. بچه هم دارن. ناامید نباش. خدا بزرگه. فقط از تصمیم جداییت مطمئنی؟

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑
بنظر من صرفاً چون مي ترسي تنها بموني اصلاً با كسي كه برات خوب نيست ازدواج نكن 

آخه عزيزم ديگه مگه من ميتونمبا اون چيزي كه ميخوم ازدواج كنم اصن مگه ميتونم انتخاب كنم وقتي گزينه هام كم باشن

گلم امیدت به خدا باشه.با خودش درد و دل کن. انشاالله که یه آدم خیلی مهربون و با ایمان نصیبت شه

خيلي بي ادبيه كه بگم اما ايمانم به خدا ضعيف شده چون قبلش كلي دعا كرده بودم كه خوشبخت بشم و اين اتفاقا افتاد بخاطر همين حس ميكنم كه خدايي وجود نداره