2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 104 پست
ازدواج خوب خیلیییییییییی خوبه اما مجرد موندن هزار بار شرف داره به ازدواج بد  شما توکلت بخدا با ...

نه عزيزم اينو نگو شما نميدوني تنهايي چقدر بده

توروخدا قدر خونه زندگيتونو بدونيد خانوما

من الان آرزو شده برام يه خونه اي داشته باشم يه شوهري

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزيزم انقدر دخالت كردن كه خدا ميدونه خودشم خيلي بچه ننه ست به هر سزشون رقصيدم اما فايده نداره

پس توکلت ب خدا هرچی قسمت و پیشونی نوشتت باشه همون میشه قشنگم غصه نخور شاد باش انشالله ی آدم لایق و بادرک میاد سراغت😘😘😘

يا حتي يه موقع هايي با خودم ميگم ديگه توي خواب ببينم لباس عروس تنم كنم يا كسي برام عروسي بگيره😭😞

نا امید نباش

اعتماد به نفس داشته باش

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

بابا من دختر عمم با دوتا بچه بزرگ با یه پسر ازدواج کرده هرررروز پروفایلش رو ببینی یه جای ایران یا یه کشور خارجیه چقدم خوشحال و خوشبخته من برعکس دوستام و همسایه ها خیلیا طلاق گرفتن همشون خیلی زود با کیس های خوب ازدواج کردن چن تا پسرای فامیلمونم با بیوه بچه دار ازدواج کردن ترس چی آخه...خوشبخت باشی ان شالله

نا امید نباش اعتماد به نفس داشته باش

وقتي هر چي گفت گوش كردم ولي زد زير همه چي ديگه اعتماد به نفس نمونده برام عزيزم

ميگم ببين چقدر بي ارزش بودم براش كه اين كارو

تازه اون توي همه چي يه خورده ازم پايين تر بود الان شايد بگيد اون شايد خيلي خاص بوده اما نه چون ازم يه خورده پايين ترم بود

بابا من دختر عمم با دوتا بچه بزرگ با یه پسر ازدواج کرده هرررروز پروفایلش رو ببینی یه جای ایران یا یه ...

عزيزم ايشالا تو هم خيلي خوشبخت بشي

چي بگم شايد خدا هم به دل اونا نگاه كرده

آخه نميدوني چقدر سخته كه خدا به سر دشمن هم نياره خيلي جدايي سخته

وقتي هر چي گفت گوش كردم ولي زد زير همه چي ديگه اعتماد به نفس نمونده برام عزيزم ميگم ببين چقدر بي ار ...

می فهمم چی میگی ولی با فک کردن به این چیزا خودت و داغون میکنی

من ترم ۴ دانشگاه عقدم و به هم زدم بعد اون زندگی جدیدی شروع کردم ارشد گرفتم کار کردم کارایی که دوس داشتم کردم به آینده م امیدوار بودم توام نترس

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
عزيزم ايشالا تو هم خيلي خوشبخت بشي چي بگم شايد خدا هم به دل اونا نگاه كرده آخه نميدوني چقدر سخته ك ...

ببین عزیزم اگه دخترعمه من میموند با شوهرش الان بدبخترین بدبخت بود فک کن حتی ب هوو راضی شد از ترس تنها موندن بعدش یهویی بخودش اومد گفت تنهایی شرف داره ب این زندگی سگی والا از مجردای فامیلامونم زودتر شوهر کرد الانم خیلی خوشبخته ...میدونی پسره بده بیخیالش شو زندگی ب اخر نرسیده ک مهم حس خوشبختی خودته اونیم ک لایقت باشه قطعا میاد سمتت

می فهمم چی میگی ولی با فک کردن به این چیزا خودت و داغون میکنی  من ترم ۴ دانشگاه عقدم و به هم ز ...

عزيزم چقدر خوشحال ميشم خوشبختي كسايي مثل خودم و ميبينم

ايشالا خوشبختيت هميشگي باشه عزيزم

ميشه بپرسم با شوهر دومت چطور آشنا شدي؟

يا توصيه اي داري بهم براي آينده م؟

عزسزم خودت بااعتمادبه نفس بگیر خانمایی هستن  سنشونم زیادیابچه هم دارن ازدواج میکنن انشالابختت باز

میشه هنوز دختری باکره ای؟؟؟نگران نباش به خودت برس مثل دخترامجردباش نه ازدواج کرده مثل دخترمجردتیپ بزن باوقارباش ازخدابخواه چراکه نه ازدواجم میکنی مهم خوب بودن وباوقاربودن شخصیت شماست

ببین عزیزم اگه دخترعمه من میموند با شوهرش الان بدبخترین بدبخت بود فک کن حتی ب هوو راضی شد از ترس تنه ...

واااي دقيقاً مثل من ببين من امروز داشتم به مامانم ميگفتم مامان اگه ديگه كسي نمياد سراغم من حاضرم همينطوري بلاتكليف بمونم تا حداقل اون نتونه ازدواج كنه چون اصن نميتونم تصور كنم اوني كه يه روز عاشق من بود رفته با يكي ديگه

نميتونم تحمل كنم نميتونم فراموش كنم دوستش دارم با همه بدي هاش بي معرفتي هاش اذيتاش

عزسزم خودت بااعتمادبه نفس بگیر خانمایی هستن  سنشونم زیادیابچه هم دارن ازدواج میکنن انشالابختت ب ...

آره عزيزم دخترم و باكره

اما باورت ميشه يه موقع هايي انقدر احمق ميشم ميگم كاش عروسي كرده بوديم بعد طلاق ميگرفتيم حداقل انقدر ازش ناكام نبودم يااگه يه بچه ازش داشتم انقدر دلم تنگ نميشد براش يا انقدر تنها نبودم حداقل با اون بچه به ياد اون بودم