2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 104 پست
واااي دقيقاً مثل من ببين من امروز داشتم به مامانم ميگفتم مامان اگه ديگه كسي نمياد سراغم من حاضرم همي ...

اون میتونه ازدواج مجدد کنه در ضمن تا از بحران اون درنیومدی چطوری بقیه بدونن شما مجردی بیان خواستگاری همه میگن این ک شوهر داره هنوززز متاهله.اگه میتونی بسازی باهاش خیلی خوبه برین روانشناسی مشاور علت یابی کنین مشکلتون رو و باهم بمونین 

اون میتونه ازدواج مجدد کنه در ضمن تا از بحران اون درنیومدی چطوری بقیه بدونن شما مجردی بیان خواستگاری ...

نمياد مشاوره عزيزم

ازدواج مجدد نميتونه بكنه چون من عدم تمكين نكردم اصلاً چون باكره ام ادعاي تمكين ام نميتونه بكنه

كاش ميفهميد كه هيچ دختري توي اين دنيا قد من دوستش نداره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزيز دلم گذرزمان حل ميکنه.منم يکي هستم مثل خودت اما شرايط من از تو بدتره چند وقته درگير جدايي هستي؟ ...

الهي بميرم براي دلت ميدونم چي ميكشي

اما گذر زمان براي من كه حل نكرد

٢٥ الان چند ماهه كه بحثمون شده و تا چند وقت ديگه جدا ميشيم 

فقط توکل و اميدت به خدادباشه.قران زياد بخون

و سعي کن کمتر بهش فکر کني

مطمئن باش تمام اتفاقات زندگي ادما خواست خداست.قسمت اين بوده اينو ازت بگيره.خدا وقتي يچي رو از انسان ميگيره يه چيز بهتر ميده بهش

مطمئن باش کيس مناسبتري سر راهت قرار ميده.فقط با خدا حرف بزن عين يه دوست.

حتما هست.حتي بيشتر از خودت هواتو داره.خدا خيييييييييلي کريم و مهربونه.توکلت به خدا باشه

كاش يه نشونه اي بهم نشون ميداد كه حواسش بهم هست

اين اتفاقا بيشتر شبيهه مجازاته براي من

از هفت ماه بيشتر شده براي من فكر كنم من نميتونم بهش فكر نكنم 

تا اين فکرارو بکني اروم و قرار نميگيري.تو همين سايت خيليا به من گفتن در درجه اول خودتو دوست داشته باش نه اونو

اولش ميگفتم نميشه اون تموم زندگيمه.اما با خودم فکر کردم بذار منم مثل همون باشم اول خوشي و خوشحالي خودمو بخوام بعد اون.اگه دوسم داشته باشه ميجنگه اگه نه ميذاره کنار.منم مث خودش الان يک ماهه ديگه کمتر شده حال بدم.خوب نشدم اما کمتر شده.صربه سنگينه اما اگه باهاش کنار نياي فقط خودتو نابود کردي و بس

عزیزم شما فعلا تکلیف این ازدواجتو مشخص کن بعد به فکر ازدواج مجدد باش من خودم یه بار تو عقد جدا شدم تازه ۳۰ ساله بودم ولی بعد از جدایی یک سال به فکر و ذهنم استراحت دادم اصلا به این چیزا فکر نکردم هر کسی هم حرفی میزد میگفتم فعلا قصد ازدواج ندارم بعد از یک سال با یه آقا رفتم تو رابطه و چند ماه بعدش ازدواج کردم اینقدر هول نباش