2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 104 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخه عزيزم ديگه مگه من ميتونمبا اون چيزي كه ميخوم ازدواج كنم اصن مگه ميتونم انتخاب كنم وقتي گزينه هام ...

آخه يكم منطقي فكر كن خودت فقط بخاطر اين كه آپشنات كمه و نميخواي تنها باشي و طلاق بگيري ميخواي با يك آدم بد زندگي كني و خودت و بدبخت كني ؟ يعني ارزش خودتو نميفهمي ؟ 

خدايا چنان كن سرانجام كار تا تو خشنود باشي و ما رستگار 
نخیر کی گفته من عقد جدا شدم دوباره ازدواج کردم الان خدا رو شکر راضی ام  توام به خاطر ترس از آ ...

عزيزم از ته ته دلت خوشبختي؟

من حس ميكنم نميتونم اينو فراموش كنم

و اين كه همه به بد بودن اين نامزدم شهادت ميدن اما من نميدونم چجوري شدم كه حس ميكنم از اين بهتر ديگه توي دنيا وجود نداره

خيلي بي ادبيه كه بگم اما ايمانم به خدا ضعيف شده چون قبلش كلي دعا كرده بودم كه خوشبخت بشم و اين اتفاق ...

قربونت شم اصلا اینجوری نیس تو این دنیا اتفاقای بد واسه هر کی به یه شکلی پیش میاد. مهم اینکه وقتی گرفتار اتفاق بدی شدی ایمانت رو به خدا از دست ندی. چه بسا با این آقا ازدواج میکردی و بدبخت میشدی از دست کاراش. 

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
بدونن باید پدرمادرت برن بگن به بزرگاشون خلافذک نکردی تازه تو عقدم بوده

آخه همش با خودم ميگم كي حاضره بره براي پسر مجردش خواستگاري يه دختري كه عقد كرده،هركي ام بياد لابد يه جاش ميلنگه يا قبلاً ازدواج كرده يا يه مشكلي داره بالاخره

قربونت شم اصلا اینجوری نیس تو این دنیا اتفاقای بد واسه هر کی به یه شکلی پیش میاد. مهم اینکه وقتی گرف ...

عزيزززم چقدر با خوندن پيامت دلم گرم شد اگه بدوني چقدر اين روزا به يه قربونت برم و اين چيزا احتياج دارم اما مامانمينا اهل اينطوري صحبت كردن باهام نيستن

عزيزم از ته ته دلت خوشبختي؟ من حس ميكنم نميتونم اينو فراموش كنم و اين كه همه به بد بودن اين نامزدم ...

اولشه عزیزم منم اینطوری بودم باید به خودت زمان بدی

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

خانوما توروخدا برام يه وقتي دعا كنيد براي من و دخترايي كه اين وضعيت من و دارن خانوما ميدونن دختر به يه اميدي ازدواج ميكنه،ازدواج نميكنه كه طلاق بگيره

من هركار كردم كه سازش كنم نشد كه نشد

توروخدا دعا كنيد ماام طعم خوشبختي و بچشيم و تنها از اين دنيا نريم

براي خوشبخت شدن ما ها توي دلتون يه صلوات بفرستيد ايشالا خيرش به خودتون ام برسه

هركي ديد لايك كنه

اي خدااا من نميدونم ديگه واقعاً تو هستي يا نه

كاش باشي و كاش اين اتفاقايي كه براي من افتاده حكمتت باشه و صلاح من

اي خدا صداي منو بشنو

نميدونم چرا صدامو نشنيدي يا اهميت ندادي به من بنده ت

اي خدااا اگر گناهي كردم كه باعث شده صدامو نشنوي اون گناهمو ببخش

اي خدا اين روزا ازت ميخوام تو كمكم كني منم خوشبختي و يه روز احساس كنم قول ميدم همين جا اگه خوشبخت شدم به اون دخترايي كه اين وضع و دارن و طلاق گرفتن كمك كنم تا اونا هم خوشبخت بشن و نااميد نباشن