2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 104 پست
این موضوع اصلا چیز خاصی نیست،  مگر اینکه تو یه محیط خیلی خیلی بسته با تفکرات یه قرن پیش زندگی ...

خب همين اسم مطلقه بودن قشنگ نيست😞

به نظرم به كسايي كه توي عقد جدا ميشن و دختر هستن نبايد گفت مطلقه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کی اینو گفته من خودم دو ماه نامزدی نا موفق داشتم اطرافیان منم همچین میگفتم یه بار زن داییم بهم گفت به نظرم دختر از اول بمونه خونه ولی جدا نشه حالا چش اون در بیاد ازدواج کردم همسرم خیلی خوبه خوشبختم خداروشکر  تو هم زیاد به حرف اونا محل نزار

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
خب همين اسم مطلقه بودن قشنگ نيست😞 به نظرم به كسايي كه توي عقد جدا ميشن و دختر هستن نبايد گفت مطلقه

اسم که مهم نیست

چه فرقی می‌کنه

همه جای دنیا به کسی که ازدواج رسمی کرده و جدا شده میگن divorced... 

کی اینو گفته من خودم دو ماه نامزدی نا موفق داشتم اطرافیان منم همچین میگفتم یه بار زن داییم بهم گفت ب ...

چه خوبه كسايي مثل شما هستن كه دركم كنن عزيزم

خدا به زندگيت خير و خوشبختي بده عزيزم

[QUOTE=79303355]آره خیلی خوشحالم حتما به صلاحم بوده[/QUOTE چه دلگرميه خوبيه حرفات عزيزم❤️خدا خير به ...

توام نگران نباش عزیزم تصمیم درست و بگیر از هیچی ام نترس اولویت خودتی و آرامشت

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
اسم که مهم نیست چه فرقی می‌کنه همه جای دنیا به کسی که ازدواج رسمی کرده و جدا شده میگن divorced...& ...

نميدونم عزيزم اما به هرحال يه فرقي هست بين دختري كه توي عقد جدا شده و خانومي كه سال ها با مرد زندگي كرده زير يه سقف و بعد خودش نخواسته

توام نگران نباش عزیزم تصمیم درست و بگیر از هیچی ام نترس اولویت خودتی و آرامشت

عزیزم زیاد بهش فکر نکن انشالله خیلی زود با کسی که لیاقتتو داره ازدواج میکنی این روزا رو هم فراموش میکنی واسه خودت سخت بگیری بعدا پشیمون میشی که چرا روزهاتو بخاطر حرفای دیگران واسه خودت بد گذراندی

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
عزیزم من تاپیکاتو خوندم.وقتی نمیخادت تو هم بذارش کنار.شرط توافقی هم مقدار کمی نگو‌چون بازیچه بودی بر ...

خيلي زور داره برام كاراش

توافق ام دست من نيست كه

بعدم با پول ديگه من روحيه م و آبروم مثل قبل نميشه كه

تازه فكر ميكنم اگر ببخشم سنگين ترم

عزیزم خداروشکر کن که الان داری جدا میشی نه مثل من که تو عقدم همه بم گفتن جدا شو این آدم زندگی نیست گوش نکردم الان بعد ۷ سال با یه بچه میخوام تمومش کنم البته یه دوسال هست که طلاق عاطفی گرفتیم

آخه عزيزم ديگه مگه من ميتونمبا اون چيزي كه ميخوم ازدواج كنم اصن مگه ميتونم انتخاب كنم وقتي گزينه هام ...

عزیزم وضعیتت از دوست من بدتر نیس نامزدش دختریشو گرف بهش گف بروگمشو من شیش سال عاشق یکی دیگ بودم نمیخاستمت خانوادم زورم کردن الان جداشدن دوستم خیلیم خاستگار داره ولی خودش ازدواج نمیکنه نترس عزیزم تنها نمیمونی بهتره الانکه تو عقدی زندگیتو نجات بدی

برای شادی روح پدرم صلوات🖤
ولي همين اسم طلاق چقدر بده😞خاك به سر من بخاطر چندماه نامزدي حتي باهاش زير سقف ام نرفتم به هيچ آرزوي ...

عزیزم خودتو سرزنش نکن نمیدونم چرا می خوای  جدا شی اگه واقعا برات قابل تحمل نیست جدا شو شرایطت خوبه دوباره ازدواج میکنی نگران نباش 

اسکار بهترین نوع نشستن اهدا می شود به "به دل نشستن "