2777
2789
عنوان

خاستگاری.....

284 بازدید | 25 پست

سلام..

سه سالی هس خاننده ی خاموشم...

متولد۷۷م چون سنم کمه خاستم نظر شماهارو بدونم.

یه پسر۲۴ساله که قبلن فک کنم یه سال یا یه سال و نیم زن عقدی داشته وازش جداشده چون دختره دوسال ازمن کوچیکتر بوده و خانوادش زیاد دخالت میکردن تو رابطه ی اینا و آخرشم مامان دختره گفته بایدجداشین که البتع پسره میگ من نمیخاستم جداشم چون که اسمم روش بود اما خب بالاخره جدامیشن....... پسره عاشق من شده و خب من اونو تقریبا از قبل میشناختم چون شهرمون کوچیکه و پسرخیلی خوبیه وخانوادشم خیلی ادمای خوبین.... پسره قصدش ازدواجه ولی چن ماهه دیگ میخاد پاپیش بزاره.... راستش من نمیدونم چیشد ک جوابشو دادم یکم ک گذش فک کردم میتونم دوسش داشته باشم وباهم بودیم تقریبا یک ماه ونیم..اما الان دو هفتس ک خطمو عوض کردم.... میدونین چیه یه تاپیکایی ک اینجا میخونم و بعد میرم تو فکر میگم نکنه من اگ باهاش ازدواج کنم این ازدواج سابقش تاثیری رو زندگیم بسازه هرچند میدونم اون دختره بچه س و اختیارش دست مامانش وهنوز سوم دبیرستانه اما خب همش یه فکرای بدی میاد تو سرم... اها راستی یچیز دیگ اینکه پسره سر یه موضوعی برداش گف من سال اول دانشگام یه عشق داشتم ک بخاطرم نمیدونم چیکارامیکرد و خوشگلترین دختر دانشگاه بود و همه دنبالش ولی اون عاشق من بود.... اصن اینو ک گف دنیارو سرم خراب شد فقط بلاکش کردم مث چی گریع کردم باورم نمیشد . اگ این قضیه رو اول گفته بود عمرا جوابشو میدادم . من بازن شرعیش کناراومدم ولی بااین قضیش نمیتونستم .... خلاصه باز چن روز گزش و باز نمیدونم چیشد ک برگشتم پیشش اما میگم ک الان دو هفتس هرراهی ک میتونسته باهام تماس بگیره رو خرابکردم .... سردرگمم ... من خیلی خاستگارای عالیی دارم و خوشگلم هستم اما یه باورغلط دارم اونم اینکه اگ قبل ازدواج عشق نداشته باشی و طرفو خوب نشناسی نمیتونی ازدواج کنی با خاستگارایی ک هرچن خونه و ماشین و کار دارن ....... اصن خودم نمیدونم چمه چی میخام... یه وقتایی میگم دارم لیاقت خودمو پایین میارم ک میخام منتظر این پسره باشم ک بیاد خاستگاریم یه وقتام میترسم از اینکه با یه غریبه ازدواج کنم... ببخشید اگ دردودلم زیاد شد.. فقط میشه نظرتونو راجب ازدواج بااین پسرع بگین .. بنظرتون خیلی مهمه اینکه یه سال زن عقدی داشته؟ اصن ازدواج سابق چقد تو زندگی بعدی تاثیرداره

بدت نیادا ماشالا خودشیفته ام هست ...کل یه رسمه بین پسرا که بگن خوشگلترین دختر فلانجا عاشق من بوده در صورتی که همه براش میمردن

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین تاثیرش وقتی مهم میشه که ته دل این اقا با اون خانوم سابق باشه اگه حتی یه درصدم دوسش داشته باشه خب معلومه خیلی تاثیر میزاره تو رابطه تون

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
بدت نیادا ماشالا خودشیفته ام هست ...کل یه رسمه بین پسرا که بگن خوشگلترین دختر فلانجا عاشق من بوده در ...

منم فک میکنم دروغ میگ... اسموفامیل دختررم گف میگ اصلیتش از روستای شمان...اصن خیلی بهم ریختم اینوگف

نظر منو اگه میخوای فایده نداره پسری که لاف دوس دختراش جلوت بزنه دیگه چی هست...!!! خودت میگی خواستگار عالی داری بیکاری پای ایم وایسی؟؟ والا منم قبل ازذوتج عاشق کسی نبودم همسرم که اومد خواستگاری بعدش اشنا شدیم دیگه رفت و امد بیرون اینا دیگه همدیگه رو شناختیم عاشق هم شدیم ازدواج کردیم 

در کل میگم عشق قبل ازدواج  ممکنه برا بعضیا هم پیش نیاد

منم فک میکنم دروغ میگ... اسموفامیل دختررم گف میگ اصلیتش از روستای شمان...اصن خیلی بهم ریختم اینوگف

گفت باهاش رابطه داشته ینی دوست شده باهاش؟

استارتر عاشقشی ؟یا فقط وابسته ای به این مدت دوستی ؟اگه وابسته ای ولش کن 

هیکل و قد نداره ولی خوشگله خیلیم ادعاش میشه . البته من موقعی ک دبیرستان بودم خاهرش مدرسم بود دوستام میگفتن این یه داداش خوشگل داره و خیلیم پسرخوبیه .. ازهمونام شنیدم ک ازدواج کرده ولی تا دوماه پیش ک درخاس داد ندیدع بودمش

عزیزم....حتمااااا حتمااااا تحقیق کنید پیش زن سابقش.....نکنه ازون مدل پسرا باشه ک هی بگه فلانی روو من نظر داره فلانی منو میخاد.....بعضیهااا بیمارن...با اینکه زن دارن ولی خیلی دلشون میخاد مورد توجه ی زن های دیگع باشن......بعدم نمدونم چرا میگی ازدواج سنتی و بدون عشق دوس ندارم....بالاخره شما با اقایی ک عشقتون شده از یه جایی رابطتتو شروع کردی از شکم مادر ک عاشقش نبودی عزیزم...حالا همین اقا رو یه خانواده محترم بهت معرفی میکنن ک هم روش شناخت دارن و هم واسطه سعی میکنه بهترین کیس هارو بهم معرفی کنه ک بعدا برا خودش مشکل پیش نیاد....بعدم الان دیگه مثه قدیم ک نی امرو ببینن و فردا برن عقد کنن ...دخترو پسر باهم اشنا میشن چند ماه با نظر خونواده باهم در ارتباطن بعدا تصمیم میگیرن....اینم یه روش جدید ولی خیلی کنترل شده و بهتر از بعضی عشقایه بی سر و ته هس

استارتر عاشقشی ؟یا فقط وابسته ای به این مدت دوستی ؟اگه وابسته ای ولش کن 

ن بابا عاشق چی کشک چی..... اره فقط یخورده حساس شدم روش باایکه باهاش نیستم ولی همش پروفایلشو چک میکنم

عزیزم....حتمااااا حتمااااا تحقیق کنید پیش زن سابقش.....نکنه ازون مدل پسرا باشه ک هی بگه فلانی روو من ...

من خودم همه ی اینچیزارو میدونما اما بخاطر سنم یه کارای عجیبی میکنم ک بعدش پشیمون میشم.... مث همین الان هی میگم کاش ازاول جواب نداده بودم من اصن اهل اینکارا نیستم دفه اولم بودبخدا