تو خیلی سنت کمه عزیزم لزومی نداره خودت رو از الان درگیر این روابط کنی. بعدش این آقا هیچ مشکلی هم نداشته باشه همین که پز دوس دختزش رو بهت داده این خودش کم مشکلی نیست. اولا همین حالا ایشون حداقل دو تا رابطه ی احساسی عمیق رو پشت سر گذاشته. یعنی هر بار تو ذهنت یادآوری بشه شما زجر می کشی؟ و این که اگر ایشون اون دختر رو دوست نداشته برای چی باهاش وارد رابطه شده. این خودش یه علامت سوال بزرگه. و ازون مهمتر با لذت و افتخاری که ایشون از توجه و عشق لون دختر حرف می زنه، به قول دوستمون به نظر میاد ازون مردهایی باشه که طالب جلب توجه زنها هست.... و با توجه به زیبایی چهره ش مسلما این جور موقعیت هایی زیاد براش پیش اومد خواهد اومد. چه بسا اصلا اعتیاد پیدا کرده باشه به این وضع.
اصلا به نظر من اولا ازدواج با پسر خوشگل ریسکه مگر این که اون پسر خیلی سرسنگین و نسبت به زیبایی خودش بی اعتنا باشه. چه برسه به اینکه ایشون کاملا از جذابیت خودش و تاثیری که روی دخترها می گذاره آکاه هم هست و با لذت و افتخار حرف می زنه ازش.
دوما ازدواج با کسی که سابقه ی ازدواج قبلی داره ریسک هست.و خیلی در این موارد باید احتیاط کنی. چون هیچکس نمیاد بگه که من
خودم مقصر بودم.
اصولا برای شما که خواستگارهای خوب و عالی داری و سنی هم نداری هنوز، این ازدواج عقلانی نیست و به ریسکش نمی ارزه. تازه خودت می گژ احساس ویژه ای هم نداری در مورد ایشون. و فقط یه مقدار حس وابستگی پیدا کردی و حساس شدی.
مبادا برای اینکه به خودت ثابت کنی از بقیه رقبا و خاطرخواههای ایشون جذاب تری، دوباره وارد یه رابطه غلط بشی.