2821
2789
عنوان

خاستگاری.....

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 25 پست

تصمیمت درسته.خیلی خوشحال می شم که دخترهای با اراده ای مثل شما رو می بینم که با وجود سن کمت تونستی اراده کنی و ازدام اعتیاد گونه ی یه عشق غیرعاقلانه خودت رو‌ نجات بدی. در مورد هر کیسی حتی یک‌ درصد شک داشتی باهاش ازدواج نکن. چه برسه به این که پر از علامت سواله. بحث یه عمر زندگیه و هر اشتباهی بکنی ممکنه بعدا قابل جبران نباشه. تا می تونی احتیاط کن که ضرر نمی کنی.

عاقلانه ازدواج کن تا عاشقانه زندگی کنی. لزومی نداره که بدون شناخت ازدواج کنی فرآیند شناخت خواستگارها رو ه می تونی زیر نظر خانواده ها انجام بدی، در عین حال که تحقیقات بزرگترها و مشورت باهاشون اطلاعاتت رو کامل تر و در تصمیم گیری بهتر بهت کمک می کنه. اگر موردت مناسب باشه و احساس اولیه ای شکل بگیره عشق در طول زندگی به وجود میاد. ولی اگر چشمت رو به روی عیوب طرف ببندی و به صرف احساس ازدواج کنی، عشقت در طول زندگی به احساس پشیمانی و نفرت تبدیل می شه.

اینکه پسر خوبیه رو مطمعنم تقریبا چون شهرمون کوچیکع .... اگ یه روزی اومد خاستگاری و از زنشم تحقیق کردیم . بنظرتون بازم ایراد داره؟؟؟ خیلی میترسم ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم همه ی اینچیزارو میدونما اما بخاطر سنم یه کارای عجیبی میکنم ک بعدش پشیمون میشم.... مث همین ال ...

انقدم سن سن نکن دختر جان ۲۰ سالته.😂😂..۱۸ سالگی ادم تقریبا ب بلوغ فکریی رسیده.....از من ب تو نصیحت...اینو بدون وقتی ازدواج کردی و وقتی بچه دار شدی و یه موقع هایی ک بگذشته نگاه میکنی ازینکه با پسریی نبودیی انقد خوشحال میشی و احساس رضایت از خودت داری ک نگوووو..... 

ن بابا عاشق چی کشک چی..... اره فقط یخورده حساس شدم روش باایکه باهاش نیستم ولی همش پروفایلشو چک میکنم

بیخیال از سرت درمیاد کم کم ...خودتو مشغول کن ...تفکرتم در مورد ازدواج عوض کن ...ببین خوبی عشق بعد ازدواج اینه تو با عقلت انتخاب میکنی بعد با دلت پیش میری این منطقی تره تا اینکه بخوای اول با دلت تصمیم بگیری بعد با عقلت ادامه بدی معمولا عشقای قبل ازدواج بعد ازدواج خیلی کمرنگ تر میشه چون وقتی بری زیر یه سقف همه چی عوض میشه به نظرم تجدید نظر کن عشقی که بعد شناخت عمیق مث زندگی شروع بشه دوامش بیشتره ...در ضمن تو با هر کی بخوای ازدواج کنی چن ماه نامزدی قبل عقد و میتونی خوب بفهمی میشه عاشقش شی یا نه

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
اینکه پسر خوبیه رو مطمعنم تقریبا چون شهرمون کوچیکع .... اگ یه روزی اومد خاستگاری و از زنشم تحقیق کرد ...

ما یه مثالی داریم ک میگیم زن بَمرد را زن هاده کای زن طلاق ره ور نده....محلی هس یعنی با یه مرد زن مرده ازدواج کن ولی حتی سمت مرد زن طلاق داده نرو چ برسه ک باهاش وصلت کنی.......مامانم همیشه میگه یه دختر همیشه با هزار امید میره خونه ی پسره و وقتی ازش طلاق میگیره بی دلیل نی حتما پسره یه مشکلی داره ک دختره پی ِ طلاق رو ب خودش میماله ...چون طلاق برا یه خانم خیلی سخت تره 

تصمیمت درسته.خیلی خوشحال می شم که دخترهای با اراده ای مثل شما رو می بینم که با وجود سن کمت تونستی ار ...

ممنونم... اره من ارادم قویه .فقط نیازدارم یکی اینچیزارو واسم بگه . بگه ک من بخودم بیام... امشبم ازیکی شنیدم ک گفته بهش پیام بدم کارم داره خاستم احساسی عمل کنم اما تصمیم گرفتم این بحثواینجا مطرح کنم بلکم یه تلنگری بهم واردشه جلوخودمو بگیرم

ممنونم... اره من ارادم قویه .فقط نیازدارم یکی اینچیزارو واسم بگه . بگه ک من بخودم بیام... امشبم ازیک ...

تو خیلی سنت کمه عزیزم لزومی نداره خودت رو از الان درگیر این روابط کنی. بعدش این آقا هیچ مشکلی هم نداشته باشه همین که پز دوس دختزش رو بهت داده این خودش کم مشکلی نیست. اولا همین حالا ایشون حداقل دو تا رابطه ی احساسی عمیق رو پشت سر گذاشته‌. یعنی هر بار تو ذهنت یادآوری بشه شما زجر می کشی؟ و این که اگر ایشون اون دختر رو دوست نداشته برای چی باهاش وارد رابطه شده. این خودش یه علامت سوال بزرگه. و ازون مهمتر با لذت و افتخاری که ایشون از توجه و عشق لون دختر حرف می زنه، به قول دوستمون به نظر میاد ازون مردهایی باشه که طالب جلب توجه زنها هست.... و با توجه به زیبایی چهره ش مسلما این جور موقعیت هایی زیاد براش پیش اومد خواهد اومد. چه بسا اصلا اعتیاد پیدا کرده باشه به این وضع.

اصلا به نظر من  اولا ازدواج با پسر خوشگل ریسکه مگر این که اون پسر خیلی سرسنگین و نسبت به زیبایی خودش بی اعتنا باشه. چه برسه به اینکه ایشون کاملا از جذابیت خودش و تاثیری که روی دخترها می گذاره آکاه هم هست و با لذت و افتخار حرف می زنه ازش.

دوما ازدواج با کسی که سابقه ی ازدواج قبلی داره ریسک هست.و خیلی در این موارد باید احتیاط کنی. چون هیچکس نمیاد بگه که من

خودم مقصر بودم.

اصولا برای شما که خواستگارهای خوب و عالی داری و سنی هم نداری هنوز، این ازدواج عقلانی نیست و به ریسکش نمی ارزه. تازه خودت می گژ احساس ویژه ای هم نداری در مورد ایشون. و فقط یه مقدار حس وابستگی پیدا کردی و حساس شدی.

مبادا برای اینکه به خودت ثابت کنی از بقیه رقبا و خاطرخواههای ایشون جذاب تری، دوباره وارد یه رابطه غلط بشی.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز