2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست
روز پانزدهم مهدیه  خدایا به مظلومیت آقا امام حسین غریبی امام رضا وآقا اماحسن مجتبی مهدیه خانم ...

مهدیه جان به حق دعای معراج ودعای کمیل وعلی علیه السلام به همین زودی زود پدرت سریه کار نون وآبدار وپراز رزق وروزی وآبرومند بره ودل ناشادش شاد بشه وامیدش ناامید نشه آمین آمین آمین آمین................... ........................

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
مهدیه جان به حق دعای معراج ودعای کمیل وعلی علیه السلام به همین زودی زود پدرت سریه کار نون وآبدار وپر ...

ممنونم از شما 😍😍😍😍😍

مرسی از دعای قشنگتون انشالله شما هم حاجت روا بشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان خواستم اعلام کنم که من همون دومین نفرم که برام دعای معراج خوندینحاجتمو گرفتم اخر هفته نامزدی ابجیمه. واقعا ممنون بچع ها انشالا همتون به حاجتتون برسین فدایهمتون.استارتر عاشقتم که این ختم و گذاشتی 

سلام دوستان خواستم اعلام کنم که من همون دومین نفرم که برام دعای معراج خوندینحاجتمو گرفتم اخر هفته نا ...

چقدر خوشحال شدم اشک تو چشام جمع شد. اللهی خوشبخت بشه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

مهدیه جان ان شالله بهترین لحظه ها برای پدرت و خانوادتون رقم بخوره و کاری آبرومند و پر روزی نصیببش بشه. آمین یا رب العالمین

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام دوستان خواستم اعلام کنم که من همون دومین نفرم که برام دعای معراج خوندینحاجتمو گرفتم اخر هفته نا ...

خدا کنه در تمام لحظات زندگیش کنار عشقش خوشبختی ودلخوش موفقیت رو لمس کنه آمین 

از طرف ما بهش تبریک بگین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
انشالا شمام به همین زودیا بیاین و بگین به حاجتتون رسیدین و همه خوشحال بشیم 

ممنون دوست عزیز . ان شالله همه بچه ها به حاجتاشون برسن.

روز 16زهرا 

خوندم دعای معراج به نیتی که دل داری خدا کنه بحق قاضی الحاجات حاجتت رو بگیری وبحق این دعا ومحمد وآل محمد وحضرت زهرا هر آرزو وهر حاجتی که داری به همین زودی زود دلت خوش ولبت خندون بشه وامیدت ناامید نشه آمین آمین آمین

خدایا بده حاجت همه رو الهی آمین

واى خداي من باورم نميشه انشالله كه خوشبخت بشه عزيزم 😍😍😍 انشالله كه همه بيان بگن 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

واااااای عزیزدلم الهی الهی الهی ک به حق این دعا همیشهههههه دلتون اینطوری شاد باشه و الهیییییی که خواهرتون خوشبخت بشه...الهی آمین❤