2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست
استاتر عزیز منم میخوام شرکت کنم. 

عزیزم ان شالله حاجت روا شی و به تمام خواسته ها و ارزوهات برسی و ثانیه ثانیه های زندگیت احساس خوشبختی کنی. امین یا رب العالمین

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گندم جان به نیتتون خوندم الهی که به حق این دعای عزیز و به حق ذکر یا قاضی الحاجاتش دلتون شاد و حاجت دلتون رواشه....الهی ک همیشه سلامت باشین و دلتون خوش...الهی آمین❤

گندم جان ديروز به نيتت خوندم ولى نت نداشتم 

بعددوستان ببخشيد اعلام نكردم نوبت كيه ديگه خودتون ليست رو داريد ميدونيد 😜 بعدش ميدونم كه مامانبزرگ پانيذ هر روز زودتر از من اعلام ميكنه خيلى دعاهاى قشنگى ميكنه خدا بهش سلامتى بده 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

امروز شنبه ١٠/١٥ ختم دعاى معراج خوانده ميشود به نيت آلانتكين انشالله كه به حاجت دلش برسه آمين 🙏

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

روز چهاردهم آلانتکین

به نیت ت دعا معراج روخوندم امیدوارم به حق این دعا به حق عرش وفرش به حق خدای خوب ومهربون وائمه واطهار آنچه نیت وحاجت داری برآورده بشه ورفت واومد ونشست وبرخاست ت پراز رزق وروزی وسلامتی ورفع گرفتاری وحل شدن مشکلت باشه خدا کنه تمام غمهایت بریزه تو اقیانوس ودل ناشادت شاد ولب ت خندان شود آمین آمین 

خدایا بده حاجت همه را الهی آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
 سلام منم هستم از کی شروع میشه 

عزیزم ان شالله به خواسته ها و حاجاتت برسی آمین یا رب العالمین

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

روز پانزدهم مهدیه 

خدایا به مظلومیت آقا امام حسین غریبی امام رضا وآقا اماحسن مجتبی مهدیه خانم بره سریه کار پررزق وروزی کار پر امنیت وعاقبت بخیری ودل ناشادش شادبشه مشکلاتش حل بشه ولبش خندون آمین آمین

خدایا بده حاجت همه رو الهی آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

امروز يكشنبه ١٠/١٦ختم دعاى معراج خونده ميشود براى مهديه به نيت پيدا شدن كار خوب براى پدرش انشالله كه به مراد دلش برسه آمين 🙏