2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست
آتریسا جون عزیززززدلی شما...انشاالله ک همه ی دوستای این تاپیک ب حاجتشون برسن...الهی ک شماهم بیای و خ ...

ممنون آفرين دختر خوب به خودت برس منم عفونت داشتم زياد اهميت ندادم الان بيشتر شده 😢

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام میشه دوباره ختم دعای معراج راه بندازین

نمیدونم والا اگه مشارکت باشه چرا که نه

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
نمیدونم والا اگه مشارکت باشه چرا که نه

چون من خودم تاپیک زدم استقبال نشد تازه واردم و دوستی ندارم همچنین زیاد ب سایت وارد نیستم دیدم شما یکبار برگزار کردید و ب چهل نفر هم رسیده و چندین نفر هم ب حاجتشون رسیدن اگر قبول زحمت کنید از اول ماه قمری جمادی الاول میشه چهارشنبه این هقته بیست و ششم اذر شروع کنیم تا پنج بهمن -در هر صورت ب من اطلاع بدین اگر اسم مینویسید من هستم ممنون

چون من خودم تاپیک زدم استقبال نشد تازه واردم و دوستی ندارم همچنین زیاد ب سایت وارد نیستم دیدم شما یک ...

باشه عزیزم شروع میکنم خودتون هم کسی رو میشناسید شرکت کنه 

@پریچهر61 .

@fh2  

@ااالی  

سلام دوستان ختم دعای معراج گرفتم دوباره اگه دوست داشتین شما هم بیاید

سلام عزیزم ممنون میشم یه توضیح کلی بدی  ممنون بابت دعوتت

دعای معراج رو تا چل روز هر روز ب نیت یک نفر میخونیم اینکه چل نفر تو یه روز ب نیت تو دعا رو میخونن 

@باران_سحرگاه۷۰

@مامانبزرگپانیذ

@مینایعزیز

@namaz

سلام دوستای گلم دوباره ختم معراج گذاشتم دوست داشتین شرکت کنین https://www.ninisite.com/discussion/topic/5553183/ختم-دعای-معراج

ایشالا حتجت روا بشین فک نکنم بتونم شرکت کنم میترسم یادم بره مدیون بشم

😘😘 قربونت عزیزم اشکال نداره گفتم اگه دوست داشتید دوباره شرکت کنید 

@leila7611  

@زیزیلولو  

سلام دوستان دوباره ختم دعای معراج گذاشتم اگه دوس داشتین شرکت کنین