2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست
دوستان سره ديگ سمنو دعا گوتون هستم همتون رو دعا كردم انشالله كه به حق حضرت فاطمه (س) حاجت همتون رو ب ...

ان شالله خدا حاجات دل شما رو هم بده. حس و حال خوبی داشت این ختم. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزم منم تنبلی دارم جالبه که برعکس شمام تا دارو نخورم پریود نمیشم. 

منم قبلا میشد ک 3 ماه پریود نشم ولی اینبار شدم و قط نمیشم😢😢😢😢 تو سونوگرافیم زده pco..قبلا ب خاطر تنظیم شدنش خیلی ال دی خودم الان دیگه میترسم...دکترم میگه تا ال دی نخوری قط نمیشی😢الان دوفاستون دارم میخورم😐هنوز هم دخترم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم قبلا میشد ک 3 ماه پریود نشم ولی اینبار شدم و قط نمیشم😢😢😢😢 تو سونوگرافیم زده pco..قبلا ب خاطر ...

ای وای پس بخور تا قط شه. منم پی سی او هستم. البته از ازمانی ک اقدام واسه بارداری کردم اینجوری شدم. شما که مجردی از الان پیگیر باش . من تو مجردی ۱ هفته شاید ده روز دیر میشدم. اهمیت نمیدادم. الانم دو سالیه که با دارو میشم. به حال خودم باشم تا ۳ ماهم شده ک نمیسم. در کل اینو گفتم ک دنبال درمانش باشی. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
ای وای پس بخور تا قط شه. منم پی سی او هستم. البته از ازمانی ک اقدام واسه بارداری کردم اینجوری شدم. ش ...

آخه از ال دی میترسم من توی دو سه سال شیش بسته ال دی شایدم بیشتر خوردم....اصن قرصشو میبینم حالم بدمیشه😢 میخام دارو گیاهی بخورم ولی متاسفانه 35 روزه پریودم و قط نمیشه ک دارو گیاهی شرو کنم😐

آخه از ال دی میترسم من توی دو سه سال شیش بسته ال دی شایدم بیشتر خوردم....اصن قرصشو میبینم حالم بدمیش ...

لااقل ال دی رو این یه بار بخور قطع شه ک بتونی داروگیاهی  رو شروع کنی. لکه بینیه یا ۳۵ روز خونریزیه؟

میگن ورزش خیلی تاثیر داره و اینک استرس نداشته باشی..ک من خیلی تنبلم توی باشگا رفتنو خیلییییی هم استر ...

استرس رو ک نگو همه داریم..😁😁😁 اما ورزش خوبه. من خودم قبل ای وی افم ورزش کردم. البته پیاده روی و دراز نشست و این چیزا. 

هانیه دوستم روزای اول این ختم خاستگاریش بود روز آخر ک میشه امروزم عقدش😍❤خداروشکر که حال دل جفتشون خ ...

خيلى خوشحال ميشم ميبينم كه يكى به حاجتش رسيده انشالله خدا به تو هم سلامتى بده  يكم هم ورزش كن 😁 بعدش هم برو يه دكتر خوب سنتى پيدا كن برو پيشش

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
ان شالله خدا حاجات دل شما رو هم بده. حس و حال خوبی داشت این ختم. 

به خاطره انرژى مثبت شماس منتظريم  بياي خبر بارداريت  رو بدى 🌹

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
به خاطره انرژى مثبت شماس منتظريم  بياي خبر بارداريت  رو بدى 🌹

ممنون از لطفت😘😘

لااقل ال دی رو این یه بار بخور قطع شه ک بتونی داروگیاهی  رو شروع کنی. لکه بینیه یا ۳۵ روز خونری ...

لکه بینی بود الان یه هفته س شده خونریزی...حالا چهارشب دیگه دوفاستون میخورم قط نشه میرم دکتر دوباره ک ال دی بنویسه برام😢

استرس رو ک نگو همه داریم..😁😁😁 اما ورزش خوبه. من خودم قبل ای وی افم ورزش کردم. البته پیاده روی و د ...

الهی ک به زودی بیای و خبر مامان شدنتو بهمون بدی😍😍😍😍❤

آتریسا جون عزیززززدلی شما...انشاالله ک همه ی دوستای این تاپیک ب حاجتشون برسن...الهی ک شماهم بیای و خبر مامان شدنتونو بهمون بدی....چشمم منم دیگه ورزش میکنم از این ب بعد.

لکه بینی بود الان یه هفته س شده خونریزی...حالا چهارشب دیگه دوفاستون میخورم قط نشه میرم دکتر دوباره ک ...

اره همین کارو کن. پیگیر باش تا خوب شی . یکی از اقوام مام لکه بینی بین پریودیاش داش . ۳ ماه قرص خورد خوب شد