2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست
دختر عزیزم خدا کنه هرگز هرگز امیدت ناامید نشه لبت خندون ودلت شاد بشه من هر دفعه به امیدت صلوات میفرس ...

قربونت برم که دلتون انقد پاکه، خپابتون که خیره ایشالا بزودی زیارتکربلا قسمتتون بشه من وقت نمازاتون یادتون نره محتاجم به دعا

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی

روز پایان چهلم.......sargol.s.h

آخرین دعای معراج به نیت ت خوانده شدخداکنه بحق این چهل دعا که خوانده بحق این ختم زیبا چهل روزه وبحق عرش وفرش وتمام ملائکه ها وبحق محمدوآل محمد خداشما حاجت روا کنه ودلت راشاد ولب خندان وزندگی ات سراسرخوشبختی وتندرستی وموفقیت ودلخوشی وعاقبت بخیری باشه وامیدت ناامید نشه آمین آمین

خدایا بده حاجات مارا الهی امین

خدیا دراین روز آخر امیدمان را ناامیدنکن ودل ناشادمان را شاد گردان آمین یارب العالمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چهلمين روز از ختم دعاى معراج  خوانده ميشود به نيت sargol

انشالله كه هر  حاجتى داره براورده شود آمين

چهل روز  در كنار هم به ياد خدا بوديم و با هم و براى هم دعا كرديم يه سرى وقتا ممكنه فراموش كرده باشيم يا يه سرى ها دير خوندن  

همديگر و حلال كنيم 🌹

انشالله كه تاثيرش رو تو زندگيمون ديده باشيم و همه دسته پر از اين ختم برن  بيرون   تا الان كه سه نفر حاجت ديدن انشالله حاجت روايى همه آمين 🤲🏻

منم هم ببخشيد اگه كوتاهى كرده باشم

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
چهلمين روز از ختم دعاى معراج  خوانده ميشود به نيت sargol انشالله كه هر  حاجتى داره براورد ...

الهی با خاطری خسته از اغیار

وبه فضل تو امیدوار

دست از غیر تو شسته ام 

ودرانتظار رحمت ت نشسته ام

بدهی کریمی.....ندهی حکیمی

بخوانی شاکرم.....برانی صابرم

الهی احوالم چناست که میدانی

واعمالم چنین است که میبینی

نه پای گریز دارم نه زبان سیتیز

یا الرحم الراحمین...بهترین ها وحاجت روایی ها رودراین پایان ختم چهل روزه دعای معراج برای دوستانم مقدر فرما که همه با امیدی در خونه ات آمدیم امیدمان را ناامید نکن ودست رد بر سینه مان نزن 

دل ناشاد همه مان را شاد فرما وبده حاجت همه را الهی آمین .......

آتریسا جون از اینکه این ختم را راه انداز ی کردی ممنونیم 

خدا شما رو هم به خاطر این ثواب حسنه اجر وپاداش بده وحاجت روایت کنه آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

آتریسا جان خیلی خیلی ممنون بابت این کار خیرت...الهی ک هرچه زودتر بیای و خبر خوش بهمون بدی ...الهی ک همه ی دوستان بیان و خبر خوش بهمون بدن❤الهی ک همه به حق همین دعا حاجت روا شیم❤

عزیزم به نیتت خوندم.انشاالله حاجت روا بشید و به خواستتون برسید

ممنون دکست عزیز ان شالله حاجت رواشی

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

سارگل عزیز ان شالله حاجت رواشی. آمین یا رب العالمین

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

دوستان سره ديگ سمنو دعا گوتون هستم همتون رو دعا كردم انشالله كه به حق حضرت فاطمه (س) حاجت همتون رو بده

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

[QUOTE=81117253]دوستان سره ديگ سمنو دعا گوتون هستم همتون رو دعا كردم انشالله كه به حق حضرت فاطمه (س) حاجت همتون رو ب ...[/QUOTEمن بیشتر از یه ماهه خونریزی دارم میگن ماله تنبلی تخمدانه توروخدا منو دعا کن خیلی امپول زدم ک قط شه ولی نمیشه😢خسته شدم از دارو خوردن

هانیه دوستم روزای اول این ختم خاستگاریش بود روز آخر ک میشه امروزم عقدش😍❤خداروشکر که حال دل جفتشون خوبه خداروشکر ک به اونی که می خواست رسید❤الهی ک هممون این حسو تجربه کنیم...الهی ک اونایی ک عاشقن برسن به عشق دلشون الهی ک همه ی مجردا یه بخت خوب داشته باشن ..الهی الهی الهی اونایی ک منتظر نی نی هستن خیلیییی زود به حق همین دعا مامان بشن....الهی ک همه سلامتی و دل خوش داشته باشن❤الهیییی آمین❤

[QUOTE=81117253]دوستان سره ديگ سمنو دعا گوتون هستم همتون رو دعا كردم انشالله كه به حق حضرت فاطمه (س) ...

عزیزم منم تنبلی دارم جالبه که برعکس شمام تا دارو نخورم پریود نمیشم.