2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست

امروز سه شنبه ١١/٩ ختم دعاى معراج خوانده ميشود به نيت پريچهر  انشالله كه هر حاجتى داره بهش برسه خدايا هيچ كس دست خالى از اين ختم  بيرون نره آمين يا رب العالمين

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
حتما عزیزم😍😍. تو هم واسه همه منتظرا دعا کن خدا بهمون عیدی بده امسال

پريچهر جان انشالله كه به حاجت دلت برسى   بياى شادمون كنى 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدات بشم که بیادم بودیوالا شنبه رفتک از دادم ازمایشگاه مسخره جای تیتر فقط بتا نوشت که منثبت. منفی و ...

عزيزم خيلى خوشحال شدم انشالله كه بچت سالم بياد بغلت 

ممون دوست عزیز. ان شالله شمام حاجت رواشی.

انشالله كه يه بچه خوشگل و تپل و سالم و صالح نصيبت شه آمين 

پريچهر جان انشالله كه به حاجت دلت برسى   بياى شادمون كنى

خدارو صد هزار بار شکر ک تا اینجا هوامو داشته. ان شالله همه بچه ها حاجت روا شیم. خدا بهت خیر و سلامتی بده که این ختم رو گذاشتی. اگه بازم ختمی گذاشتی خبرم کن من هستم.

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه ها اين تاپيك و نگه داريد شايد بعدا ختمى دوباره گذاشتم خبرتون ميكنم 

اگه يه مدت ديگه هم به حاجتا تون رسيديد بيايد خبر بديد 

خدارو صد هزار بار شکر ک تا اینجا هوامو داشته. ان شالله همه بچه ها حاجت روا شیم. خدا بهت خیر و سلامتی ...

چشم حتما  خيلى ممنون عزيزم اگه كارى هم كردم وظيفه بود خودم ميخواستم ختم رو تنهايى شروع كنم گفتم چه بهتر كه تعداد بالا بخونيم و بقيه بى نصيب نمونن 

حتما عزیزم😍😍. تو هم واسه همه منتظرا دعا کن خدا بهمون عیدی بده امسال

ایشالا قربونت برم برات حتمادعا میکنم ایشالا یه بارداری بیدغدغه داشته باشی تا قبل عید بیای خبر خوشش و بهمون بدی 

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی

روز 39 فاطمه 458

دعای معراج به نیت وآرزو وحاجت ت خوانده شد انشالله بحق این دعا وبحق محمد وآل محمد وپهلوودل شکسته حضرت زهرا ام ابیها خدا حاجت روایت بکنه ودلت شاد ولبت خندون بشه وزندگی ات سراسر خوشبختی وتندرستی وموفقیت وعاقبت بخیری باشه ونور الهی همیشه در زندگی ات بتابه آمین آمین

خدایابده حاجت همه را الهی آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

فاطمه جان ان شالله حاجات دلت برآورده شه. آمین یا رب العالمین

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
قربونت برم مرسی از دعای خیرت ایشالا شما و همه بچه های ختم حاجت روا بشین بحق امام رضا

دختر عزیزم خدا کنه هرگز هرگز امیدت ناامید نشه لبت خندون ودلت شاد بشه من هر دفعه به امیدت صلوات میفرستم تا انشالله نتیجه کارت ختم بخیر بشه ودامنت سبز بشه همچنین برای استاتر که ختم زیبا رو گذاشت 

البته ناگفته نمونه که پریشب خواب دیدم پیرمردی روی یه ورقه اذن کربلانوشت واونو بهم داد وهیچ کس رو راه نمیدان کربلا فقط به من اذن دادند ومن وسط  بین الحرمین با صدای بلند دعا میکردم حالا برای کی نمیدونم فقط دستهایم رو برده بودم بالا ودعا میکردم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین