2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست

امروز دوشنبه  ١١/٨ ختم دعاى معراج خوانده ميشود به نيت الى انشالله كه هر حاجتى داره بهش برسه خدايا هيچ كس دست خالى از اين ختم  بيرون نره آمين يا رب العالمين

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم عزیزم دلم نی نی میخاد 🙂

ای جانم مثل خودمی پس. ان شالله خدا خودش بهمون عیدی امسالو بده😘😘

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام اسم منم بنویسین لطفا الهه  منم شاید نتونم هر روز اعلام کنم که خوندم ولی حتما میخونم

الهه جان ان شا الله حاجت رواشی لطف اللهی شامل حالت. آمین یا رب العالمین

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزم ازمایش دادم بتام پایین بود رنج ازمایشگاه ۵۰ به بالا مثبت بود من ۶۵ بودم گفت دو سه روز دیگه تکم ...

چی شد بتات چند شد؟ . یهو الان یادت افتادم . مبارکه تیکر بارداری زدی

چی شد بتات چند شد؟ . یهو الان یادت افتادم . مبارکه تیکر بارداری زدی

فدات بشم که بیادم بودیوالا شنبه رفتک از دادم ازمایشگاه مسخره جای تیتر فقط بتا نوشت که منثبت. منفی و مشخص میکرد اونم نوشته بالای ۲۰۰ حالا چنده نمیدنم منم بیخیال شدم اعصابم خورد شد اصلانمیدنم بتام درست رفته بالا یا نهر

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی
فدات بشم که بیادم بودیوالا شنبه رفتک از دادم ازمایشگاه مسخره جای تیتر فقط بتا نوشت که منثبت. منفی و ...

مبارک باشه. اما تحت نظر دکتر باش واسه سونو ساک و قلب. خوشحالم  که جواب گرفتی

روز 38....پریچهر 61

دعای معراج به نیت ت خوانده شد خدا کنه بحق دست بریده ابوالفضل خدا دستت رو تو زندگی بگیره نظر خدا ازتو برنگردد دلت شاد ولبت خندون باشه وزندگی ات توام با خوشبختی سلامتی موفقیت عاقبت بخیری ودلخوش باشه وهرگز پشت دربسته قرار نگیری ونور الهی درزندگی ات همیشه بتابه آمین آمین

خدایا بده حاجت همه را الهی آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
قربونت برم برام دعا کن هفته دیگه میخام برم دکتر 

حتما عزیزم😍😍. تو هم واسه همه منتظرا دعا کن خدا بهمون عیدی بده امسال

روز 38....پریچهر 61 دعای معراج به نیت ت خوانده شد خدا کنه بحق دست بریده ابوالفضل خدا دستت رو تو زند ...

ممنون از دعای زیبات. امروز اومدم تو تاپیک اصلا حواسم نبود نوبت منه. ان شالله همه حاجت روا شن

به نیت پریچهر خوندم ان شاء اله حاجت روا شن

ممون دوست عزیز. ان شالله شمام حاجت رواشی.