2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز 36...فاطمه

دعای معراج به نیت ت خوانده شد انشالله بحق محمد وآل محمد وپهلوی شکسته حضرت فاطمه زهرا واین روزهای عزیز حاجت روا بشی وزندگی ات توام با خوشبختی سلامتی موفقیت وعاقبت بخیری باشه هرگز پشت دربسته قرار نگیری دلت شاد ولبت خندان باشه ونور الهی همیشه در زندگی ات بتابه وامیدت ناامید نشه آمین آمین 

خدایا بده حاجت همه را الهی آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
ان شا الله همتون یه حاجت دلتون برسید  ختم تا ۱۲ هست ؟

ممنون عزيزم ديگه ١١ هم روز آخرشه 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
منم بنویسین. اسمم فاطمه س . حالا هرچی میخاین بنویس. ولی ممکنه من نتونم هرروز اعلام کنم ک خوندم ولی ح ...

فاطمه جان ان شاالله به حاجات دلت برسی. آمین یا رب العالمین

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

خدایا هیچکس دست خالی از این تاپیک نره بیرون . حاجات همه دوستان رو بده و دلشون رو شاد کن. آمین یا رب العالمین

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
بازم ختم میذاری؟ 

نه فعلا چيزى مد نظرتون هست يكم استراحت ميدم بعده يه مدت ديگه سايد

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

روز 37.....ااالی

دعای معراج برای نیت ت خوانده شد خدا بحق سوز دل حضرت زینب ودلشکسته حضرت رباب مادر حضرت علی اصغر شما رو حاجت روا کنه آنچه دردل نیاز وحاجتی داری چه پنهان وآشکار به آرزویت برسی دلت شاد ولبت خندون بشه وامیدت ناامیدنشه وزندگی ات سراسر خوشبختی وسلامتی وموفقیت وعاقبت بخیری باشه ونور الهی در زندگی ات بتابه آمین آمین

خدایا بده حاجت همه را الهی آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین