2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست
آتریسا جون من کاربریمو میخوام پاک کنم  ولی هر روز دعا رو به نیت دوستام میخونم از بابت من خیالت ...

باشه عزيزم انشالله هم كه به حاجتت برسى 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
عزیزم میشه برای منم دعا کنی؟خودم هرچیزی دعا کردم تاثیر نداشت شاید به حق دعای دوستان،خدا نگاهی هم به ...

باشه عزيزم هفته ديگه هم سمنو داريم هم سفره حضرت ابوالفضل حتما دعات ميكنم 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

روز 34...monikal1993

دعای معراج برای نیت وحاجات ت خونده شدانشالله به حق بین الحرمین وآقا ابولفضل وآقاامام حسین مادر ارجمندشان حضرت فاطمه زهرا وپدر گرامی شان حضرت علی علیه السلام آنچه در دل آرزو نیاز وحاجات داری حاجت روا بشی وخوشبختی وموفقیت ودلخوشی وسلامتی همیشه درراس زندگی ات باشه ودلت شاد ولبت خندون......آمین آمین

خدایا بده حاجات همه رو الهی آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
منم میخوام شرکت کنم

دعای معراج امروز به نیت برآورده شدن حاجاتت خونده شد. ان شاالله حاجت رواشی. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

فردا شنبه ١١/٦ سى و پنجمين روز از ختم دعاى معراج دعا خوانده ميشود براى ميناى عزيز انشالله  كه بختش باز شود و با آدم سالم و صالح ازدواج كند و خوشبخت شود آمين يا رب العالمين 🤲🏻

روز 35....مینای عزیز

دعای معراج برای نیت قلبی ات خوندم خدا کنه به حق این روزهای عزیز بحق پهلوی شکسته حضرت فاطمه زهرا ام ابیها

بحق چادرخاکی اش به حق صورت سیلی خورده ونیلی اش بحق اشکهایش بحق در سوخته خونه اش به حق دل شکسته اش خدا به همین زودی زود حاجت روایت کند ودل ناشادت روشاد کند وبه همین زودی زود حاجت روابشی وزندگی ات توام با خوشبختی سفید بختی وعاقبت بخیری وموفقیت باشه وامیدت ناامید نشه آمین آمین

خدایا بده حاجات همه را الهی امین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
ممنون از دعای زیباتون 

عزیزم ان شالله حاجت رواشی. بهترین ها نصیب و قسمتت شه. لبت خندون و خوشبخت. آمین یا رب العالمین

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
ممنون از دعای زیباتون 

انشالله بعداز  ایام فاطمیه عروس بشی و داماد هم یه فرد با اخلاق وباتقوا باشه وباعث خوشبختی وسفید بختی تو بشه

آاااااآمین