2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست
ممنون عزیزم

تبسم جان ان شالله بحق این دعا هر آنچه حاجت داری روا گردد و تبسم از لبت کنار نرود

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

ممنون خانوما که واسم میخونید من هر شب به نیت همه تا الان خوندم فقط تاپیک وگم کرده بودم که اطلاع بدم که پریچهر جون ریپلای کردن پیدا کردم

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روز یازدهم تبسم 93 دعای معراج به نیت وآرزو وحاجت ت خونده شد انشالله به حق یوسف حضرت زهرا ولب تشنه آ ...

ممنون عزیزم برا دعای قشنگت😍

ممنون عزیزم برا دعای قشنگت😍

به نيتت خوندم هزيز دلم انشالله كه هر آرزويى تو دلت دارى بهش برسى

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
به نيتت خوندم هزيز دلم انشالله كه هر آرزويى تو دلت دارى بهش برسى

ممنون عزیزم انشاءالله که همه حاجت روا بشیم

فردا پنج شنبه ١٠/١٣ ختم دعاى معراج خوانده ميشود به نيت نازلى انشالله كه  حاجت روا شه 🙏آمين 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

روز دوازدهم نازلی 

دعای معراج خوندم به نیت ت .......امیدوارم به حق آقا امام رضا وفرزندش آقا امام جواد علیه السلام که همیشه سالم وخوشبخت وموفق ودلت شاد ولبت خندان ونور الهی توی زندگی ات پررنگ بتابد وآنچه در دل آرزو وحاجتی داری به همین زودی زود برآورده بشه وامیدت ناامید نشه آمین آمین 

خدایا بده حاجت همه رو الهی آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

نازلی جان ان شالله به تمام حاجاتت برسی. بحق دعای معراج. آمین یا رب العالمین

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

نازلی جان من صدای اذونو شنیدم و دعا رو براتون خوندم الهی ک به حق همین دعا و به حق همین وقت عزیز به حاجتت برسی و دلت شاد و تنت سلامت باشه همیشه....الهی آمین❤

روز سیزدهم گندم 69

دعای معراج به نییت ت خوانده شدخدا کنه بحق محمد وآل محمدوحضرت فاطمه زهرا دخت پیغمبر بحق شهدای کربلا واسرای کربلا......آنچه آرزو وحاجتی در دل داری به همه شون برسی وزندگی ات توام با دل شاد ولب خندون سلامتی وموفقیت وخوشبختی ودلخوش سپری سازی آمین آمین

خدایا بده حاجت همه الهی آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین