2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست

زهرای عزیز ان شاالله بهترین ها نصیبت بشه. ازدواجی توام با شادی و خوشبختی.

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ۴۰نفر شدین؟؟؟

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
آره عزيزم

ممنون.

تو دعاهاتون ب یاد منم باشید عزیزم😭

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  

روز دهم مامانatrisa

خدایا بحق آقاامام زمان به حق خانم فاطمه زهراوبه حق دل زینب بانوی فداکار کربلا واین دعای معراج که خوانده شدآنچه که در دل مامان آتریسا میگذره وهر آرزو وحاجتی که پنهان وآشکار بر دل وبر زبان دارد آرزویش برآورده شود وحاجت روا ودل ناشادش شاد گردد آمین آمین آمین

خدایا بده حاجت همه رو الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

امروز ١٠/١١سه شنبه به نيت مادرم دعاى معراج خوانده ميشود انشالله هر دعايى كه در دل دارد براورده شود🙏آمين 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

ان شالله صاحب این دعایی ک امروز خوندیم به حاجت دلش برسه . الللهم صل علی محمد و ال محمد.  آمین یا رب العالمین 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

روز یازدهم تبسم 93

دعای معراج به نیت وآرزو وحاجت ت خونده شد انشالله به حق یوسف حضرت زهرا ولب تشنه آقا امام حسین علیه السلام حاجت روا بشی ومسیر زندگی ات توام با دلشاد ولب خندون وخوشبختی وسلامتی وموفقیت طی بشه آمین آمین

خدایا بده حاجت همه رو الهی آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

امروز چهارشنبه به تاريخ ١٠/١٢  ختم دعاى معراج خوانده ميشود براى تبسم ٩٣ انشالله كه هر حاجتى در دل دارد براورده شود آمين 🙏

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺