2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست
ممنون گلم خواهش میکنم دعا کنید مادر شم یه ساله منتظرم یه روز از موعدم گذشته دعا کنید باردار بشم

واااای عزیززززدلممممم الهیییییی ک حتما حتما مامان شدیییییی😍😍😍😍😍الهی ک بیای و خبر خوووب بهمون بدی😍من امروز ب نیت شماهم معراج میخونم...الهیییی ک دلتون شادبشه...الهی امین❤

واااای عزیززززدلممممم الهیییییی ک حتما حتما مامان شدیییییی😍😍😍😍😍الهی ک بیای و خبر خوووب بهمون بد ...

قربونت بشم عزیزدلم

چقدر مهربونی شما

عزیزدلم یه دنیا ممنون ....خدا از خواهری کمت نکنه گلم

انشاءالله به حق امام حسین به خواسته دلت برسی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت بشم عزیزدلم چقدر مهربونی شما عزیزدلم یه دنیا ممنون ....خدا از خواهری کمت نکنه گلم انشاءالل ...

وای الهی خدامون دلتو شاد کنه به خق ذکر قاضی الحاجاتش❤الهی آمین

نزدیک اذونه الهی ک به حق همین وقت عزیزهمه به حاجتاشون برسن و همه دلاشون شاد باشه...اونایی ک بچه میخان زودی مامان بشن ..الهی ک همه سلامتی داشته باشن...الهی ک همه ی اونایی ک عاشقن ب بهم برسن و صلاح هم باشن الهی ک همه ی دختر پسرامون ازدواج کنن وشاد باشن...الهی ک خدامون ب همه سلامتی بده...الهی آمین❤

ممنون گلم خواهش میکنم دعا کنید مادر شم یه ساله منتظرم یه روز از موعدم گذشته دعا کنید باردار بشم

آمین آمین آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

روز نهم برای زهرا 

خدایا به حق محمدوآل محمد ودعای معراج که امروز خوانده شد اگه این ازدواج به صلاح است آخر عاقبت بخیری وخوشبختی نتیجه اش هست اسبابش روفراهم کن وزهرا به آرزویش برسدآمین 

خدایا بده حاجت همه رو الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

روز نهم برای زهرا 

خدایا به حق محمدوآل محمد ودعای معراج که امروز خوانده شد اگه این ازدواج به صلاح است آخر عاقبت بخیری وخوشبختی نتیجه اش هست اسبابش روفراهم کن وزهرا به آرزویش برسدآمین 

خدایا بده حاجت همه رو الهی آمین 

امروز دوشنبه ١٠/١٠ ختم دعاى معراج خوانده ميشود براى زهرا به نيت اگه ازدواج به صلاحش و خوشبخت ميشه انجام بشه اگه نه انجام نشه و از دو دلى در بياد انشالله كه حاجت رو شه

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
آتریسا جون مرسی ک باعث بانی این کار خیر شدی...الهی ک خدا حاجتتو بده عزیززززدلم الهی ک بیای همین جا و ...

مرسى عزيز دلم وظيفه بود انشالله كه هممون به حاجتمون برسيم و تاثيرش رو تو زندگيمون ببينيم همه ى عاشقا به عشقشون برسن اونا كه منتظرن نى نى دار بشن مريضا شفا پيداكنن اگه تو كارشون  گره افتاده باز شه و به همه معجزه نشون بده خدا آمين

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺