2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست

مهدیه ی عزیزم من دیروز موقه اذون مغرب خوندم دعارو به نیتتون نتوستم بیام و اعلام کنم....الهی که به حق این دعا یه شغل پرکت و روزی نصیب پدرتون بشه....الهی آمین❤

سلام منم میخام اسمم زهراست

زهرا جان ان شالله به تمام حاجات و آرزوهات برسی  و لبخند از لبت کنار نره. آمین یا رب العالمین

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زهرا جان خوندم به نیتت الهی که به حق این دعا و این وقت عزیز و ذکر یا قاضی الحاجاتش به آرزوت برسی عزیزدلم الهی ک همیشه تنت سالم و دلت شاد باشه الهی ک هرچی از خدامون میخای همون صلاح دلت باشه....الهی آمین❤

مهدیه ی عزیزم من دیروز موقه اذون مغرب خوندم دعارو به نیتتون نتوستم بیام و اعلام کنم....الهی که به حق ...

ممنونم عزیزم انشالله شماهم حاجت روا بشی

امیدوارم با دعاهای شما دوستای عزیزم به زودی بابام بره سر یه کار مناسب

سلام دوستان خواستم اعلام کنم که من همون دومین نفرم که برام دعای معراج خوندینحاجتمو گرفتم اخر هفته نا ...

چقدر خوشحال شدم عزیزم تبریک میگم انشاالله خواهر عزیزت خوشبخت بشه

روز 17فاطیما خواهر فائزه

دعای معراج رو برات خوندم خدا کنه بحق دوازده امام وچهارده معصوم آنچه آرزو وحاجت در دل داری باخوبی وخوشی برآورده بشه وغم وغصه وناراحتی ات تواقیانوس ریخته بشه وبه جاش شادی ودلخوش وآرامش بیاد ونورالهی پررنگ تر از همیشه تو زندگی ات بتابه آمین آمین 

خدایا بده حاجت همه رو الهی آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

امروز سه شنبه ١٠/١٨ ختم دعاى معراج خوانده ميشود به نيت فاطيما انشالله كه هر حاجتى دارد براورده شود

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

فاطیمای عزیز ان شالله هر نیت و حاجتی در دل داری برآورده شه آمین یا رب العالمین

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

دوستای عزیزم الهی ک به حق این دعای عزیز و ذکر یا قاضی الحاجاتش و این وقت عزیز همتون حاجت روا و دلتون شاد و تنتون سلامت باشه...الهی آمین❤الهی ک خواهرمم همیشه تنش سلامت و دلش شاد باشه❤...به قول خودش امتحانای این ترمشم قبول بشه😆الهی آمین❤