2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست

روز18الهه .....نسترن 23

دعای معراج رو به نیت شما خونده شدخداکنه بحق محمد وآل محمد واین دعا به عشق تون برسید وعشق شما یه انسان صالح وسالم ودارای اخلاق وتقوا باشه وتا بتواند شما رو به قله خوشبختی برساند وتوی زندگی اش همیشه دلت خوش ولبت خندون باشه آمین آمین وامیدوارم که پدرتان به همین زودی زودخونه دار بشن ودل ناشادش شادبشه وامید هیچ پدری ناامید نشه آمین آمین

خدایا بده حاجت همه رو الهی آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

امروز چهارشنبه ١٠/١٨ ختم دعاى معراج خوانده ميشود براى الهه به نيت  رسيدن به عشقش و خوشبخت شدنش و خانه دار شدن پدرش انشالله كه به خواسته قلبيش برسه 🙏آمين

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

١٨-الهه(نسترن-٢٣)  ⬅️ازدواج با عشقش  و صاحبخونه شدن پدرش  ١٠/١٩

١٩-سارا (namaz).   ⬅️           ١٠/٢٠

٢٠-مامانبزرگ پانيذ   ⬅️               ١٠/٢١

٢١-ليلا٧٤.          ⬅️                ١٠/٢٢

٢٢-زهرا (زييزيي).    ⬅️افزايش رزق و روزى و گرفتن عروسى خوب و آبرومند                  ١٠/٢٣

٢٣-الهام (elnaz-77) ⬅️شفاى بيمار   ١٠/٢٤

٢٤-الهام (elnaz-77) ⬅️بازشدن بخت. ١٠/٢٥

٢٥- leila٧٦١١     ⬅️. ١٠/٢٦

٢٦-مريم (مريم -خاله - ى -هيولا )⬅️ازدواج فورى

١٠/٢٧

٢٧-باران-سحرگاه ٧٠          ⬅️   ١٠/٢٨

٢٨-آراگوناث                     ⬅️  ١٠/٢٩

٢٩-narg98                     ⬅️  ١٠/٣٠

٣٠-narg98.                   ⬅️ ١١/١

٣١-رايساااا.                       ⬅️١١/٢

٣٢-پرواز در آسمان.            ⬅️١١/٣

٣٣-goliiiiijon.                 ⬅️١١/٤.                  ٣٤-monikal1993.            ⬅️١١/٥

٣٥- مينايعزيز                     ⬅️١١/٦

٣٦-فاطمه (زيزيلولو).          ⬅️١١/٧

٣٧-االى.                           ⬅️١١/٨

٣٨-پريچهر ٦١.                   ⬅️١١/٩

٣٩-فاطمه٤٥٨.         ⬅️١١/١٠

٤٠-sargol_h-s.    ⬅️١١/١١

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

الهه جان ان شالله بهترین نصیبت بشه و به عشقت برسی💖 ان شالله پدرت صاحبخونه شه و سایش بالا سر شما و خانواده باشه.

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

الهه جان براتون خوندم الهی ک به حق این دعای عزیز و به حق دکر یاقاضی الحاتاش عشقت صلاحت باشه و بهش برسی هرچه زودتر الهی آمین❤الهی ک پدرت زودتر خونه بخره و الهی که همیشه دلتون شاد و تنتون سلامت باشه...الهی آمین❤

بچه‌ها ببخشید پس فردا نوبت منه نه فردا اشتباه دیدم

نه ديگه فردا ٢٠ديگه نوبتته

پس فردا نوبت منه!خیلی خوشحالم که افتاد پنج شنبه،تو رو خدا برام خیلی دعا کنید

فردا رو ميگى الان يا پس فردا  انشالله كه به حاجت دلت برسى

روز19ساراnamaz

دعا معراج ه نیت ت خونده شد خدا کنه بحق آقا امام رضای غریب وپدرش موسی ابن جفر وخواهرش حضرت معصومه آنچه در دل آرزو داری هرحاجت وخواسته ای که از خدا داری به همین زودی زودی زود براورده بشه ودلت خوش ولبت خندون بشه ونورالهی پررنگ تر ازهمیشه دردل وزندگیت بتابه آمین آمین آمین

خدایا بده حاجت همه رو الهی آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

امید های من فردا نوبت منه 

من از ته دل برای اینهایی که تا حالا نوبت شان بود دعا کردم انشالله برای بقیه هم ازته دل دعا میکنم شما هم ترا خدا برای من از ته دل دعا کنید ممنون میشم انشالله همه مون حاجت روا بشیم ودست خالی از این ختم بیرون نیاییم آمین