2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست
بچه ها فردا نوبت منه،تو رو خدا از ته قلبتون دعام کنید خیلی دعا کنید.به دعای بی ریاتون خیلی نیاز دارم ...

اللهی بحق این لحظه های عزیز که نزدیک اذانه و بحق دعای معراج خدا حاجت دلتو بده . آمین یا رب العالمین

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه ها تقريبا نصف ختم رو خونديم تا امروز    انشالله كه تا پايانش يكى يكى بيايم و بگيم كه به آرزوى قلبيمون رسيديم . تا الان برا من تاثيرى كه داشته اينه كه به خدا نزديك تر شدم 

تو اين مدت ممكنه يه سرى از دوستان دير خونده باشن يا يه روز فراموششون شده روزه بعد خونده باشن حق الناس ميشه شما حلالش كنيد 🙏

يا على 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

فردا بيستمين روز از ختم دعاى معراج خونده ميشه به نيت مامانبزرگ پانيذ عزيز كه براى همه دعاهاى قشنگى ميكنه و اولين نفرى كه ميخونه انشالله كه هر حاجتى تو دلش داره برااورده شه و لبش خندون باشه آمين يا رب العالمين 🙏

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
فردا بيستمين روز از ختم دعاى معراج خونده ميشه به نيت مامانبزرگ پانيذ عزيز كه براى همه دعاهاى قشنگى م ...

ممنونم دخترم انشالله همه مون حاجت روا بشیم

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

روز 20مامان بزرگ پانیذ

الهی ....نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم

نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی

در اگر باز نگرددنروم باز بجایی 

پشت دیوار نشینم چوگدا برسر راهی

کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی

باز کن در که به جز این خانه مرا نیست پناهی........نیست پناهی........نیست پناهی

خدایا به حق این دعای معراج همه ما چهل نفر واونایی که به ختم نرسیدندوالتماس دعا گفتند با هزار امید در خونه ات اومدیم امیدمان را نامید نکن ودل ناشادمان را شاد گردان

خدایا عزیز دلم تو میدونی چی میخوام چون دانایی ومیتوانی حاجتم رو بدی چون توانایی پس بده حاجاتم رو ........آمین آمین

خدایا بده حاجت همه رو الهی آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

روز 21لیلا 74

دعای معراج به نیت ت خونده شدانشالله خدا ی بزرگ ومهربون بحق حضرت زینب که امروز میلاد باسعادتش هست بهت عیدی بده وترا حاجت روا کنه وامیدت روناامید نکنه خدا کنه همیشه موفق وخوشبخت باشی دلت خوش ولبت خندون باشه درتمام مراحل زندگیت غم نبینی آمین آمین

خدایا بده حاجت همه رو الهی امین

روز 20مامان بزرگ پانیذ الهی ....نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگا ...

عزیزم من دیروز به نیت شما خوندم اما نت نداشتم که اعلام کنم.  ان شاالله که خدا حاجات دلتو بده آمین یا رب العالمین

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

لیلای عزیز ان شالله حاجت روا شی . آمین یا رب العالمین

عزیزم من دیروز به نیت شما خوندم اما نت نداشتم که اعلام کنم.  ان شاالله که خدا حاجات دلتو بده آم ...

ممنون دختر گلم انشالله حاجت روابشی

روز 20مامان بزرگ پانیذ الهی ....نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگا ...

مامانبزرگ پانیذ من دیروز ب نیتتون خوندم الهی ک به حق همین دعاهای خوب ک واسه همه کردن خدای مهربونمون حاجت دلتونو بده❤الهی ک به حق همین دعا و دکر یا قاضی الحاجاتش دلتون شاد و تنتون سلامت باشه همیشه❤الهی آمین❤

سارای عزیز به نیت شماهم همون روز خوندم ولی نیومدم سایت بگم الهی ک به حق همین دعای شریف و ذکر یا قاضی الحاحات خدای مهربونمون حاجت دلتو بده و شاد باشی همیشه...آمین❤