2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست

لیلای عزیزم واسه شما هم خوندم الهی ک به حق این دعا و دکر یا قاضی الحاجاتش خدامون دلتو شاد کنه و یه نی نیه ی خوشگل و سالم داشته باشی به زودی❤❤❤❤❤الهی آمین❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانبزرگ پانیذ من دیروز ب نیتتون خوندم الهی ک به حق همین دعاهای خوب ک واسه همه کردن خدای مهربونمون ...

انشالله به امید خدا دختر گلم خدا کنه عاقبت بخیر وخوشبخت بشی 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

روز 22زهرا

خوندم دعا رو به نیت ونیازت خدا بحق پنج تن ودوازده امام به حق این دعای معراج رزق روزی فراوان ویه عروسی آبرومند که انتهاش به خوشبختی ودلخوش وعاقبت بخیری وتوام با اخلاق وتقوا ختم بشه بگیرید وخاطره شیرینش همیشه زبانزد خاص وعام باشه خدا کنه هرگز به در بسته بر نخوری ودلت شاد ولبت خندان باشه ونور الهی همیشه پر نور در زندگی ات بتابه آمین آمین 

خدایا بده حاجت همه را الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
خیلی مهربونی شما....خوش ب حال پانیذ با این مامانبزرگش...الهی ک خدا حفظتون کنه❤

خوبی از خودتونه عزیز دلم اگه قابل بدونی مامان بزرگتم میشم 

منم هستم. به نیت افزایش رزق و روزی و کوتاه شدن دستمون از جلوی مردم.و عروسی خوب و ابرومند بگیریم. ز ...

عزیزم ان شالله هر آنچه حاجت داری برآورده شه. اللهی خوشبخت بشی عروسی خوب و آبرومندی بگیری و روز به روز رزق و نعمت خداوند بیشتر شامل حالتون بشه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

سلام بچه ها  بين دعا هاتون يا نمازتون براى زايمان زنداداشم دعا كنيد زايمان راحتى داشته باشه و سريعتر زايمان كنه

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
سلام بچه ها  بين دعا هاتون يا نمازتون براى زايمان زنداداشم دعا كنيد زايمان راحتى داشته باشه و س ...

چشم اگه قابل باشم...الهی که زایمان خیلی راحتی داشته باشن...الهی قسمت خودت مهربون❤