2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست
سلام بچه ها  بين دعا هاتون يا نمازتون براى زايمان زنداداشم دعا كنيد زايمان راحتى داشته باشه و س ...

چشم حتما روزی هم که انشالله خواست برای زایمان بره یه دعای معراج ویه آیت الکرسی بخونه به دستش فوت کنه وبه شکمش بکشه به امید خدا بسلامتی وراحتی فارغ میشه آمین آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
چشم حتما روزی هم که انشالله خواست برای زایمان بره یه دعای معراج ویه آیت الکرسی بخونه به دستش فوت کنه ...

الان رفته منتها رحمش هنوز دوسانت باز شده از ديشب تا حالا دعا كنين راحت فارغ شه ديگه به سزارين نرسه 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ان شالله هر آنچه حاجت داری برآورده شه. اللهی خوشبخت بشی عروسی خوب و آبرومندی بگیری و روز به رو ...

ممنونم😍ان شالله هزاران برابر دعای خیرت و انرژی مثبتت رو خدا نصیب خودت و خانوادت کنه مهربون

استارتر بهمون اعلام نمیکنی کی باید بخونیم؟؟

ينى چى عزيزم منكه ميبينم مامانبزرگ پانيذ ميذاره ديگه زيادى ميشى 

نكنه شما هنوز شروع نكردى ?

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

روز بيست و سوم  دوشنبه به تاريخ ١٠/٢٤ختم دعاى معراج خوانده ميشود براى الهام به نيت شفا يافتن و بازگشت سلامتى انشالله كه به مراد دلش برسه آمين 

خدايا دلش رو شاد كن و معجزت رو نشون بده نذار كسى از اين ختم دست خالى بره 

روز 23الهام elnaz

خواندم دعای معراج رو به نیت ت انشالله بحق بیمار کربلا وبحق خیمه های سوخته ظهر عاشورا چه خودت وچه اطرافیانت اگه بیماری وناخوشی دارید شفا پیداکنید ولباس عافیت وسلامتی وتندرستی به تن کنید خدا کنه بحق سوز دل حضرت زینب همیشه خوشبختی وموفقیت رو در زندگی ات لمس کنی  ودلت شاد ولبت خندان باشه آمین آمین

خدایا بده شفای همه بیماران را الهی آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
الان رفته منتها رحمش هنوز دوسانت باز شده از ديشب تا حالا دعا كنين راحت فارغ شه ديگه به سزارين نرسه&n ...

توکل بخدا من دیشب براش صلوات فرستادم وآیت الکرسی خوندم خدا کنه درپناه خدا باسلامتی کامل یه بچه سالم وصالح بدنیا بیاره آمین آمین

وای چرا اعلام نکردی خب باید تگ میکردی خبردار بشم نه من از کجا بدونم شروع شده

چرا من همه رو تگ كردم اونايى هم ك نتونستم بچه ها تگ كردن منكه همون موقع گفتم احتمالا دو سه روز بعدش  شروع ميشه حالا ديگه كاريه كه شده از امروز شروع كن٢٣تا بخون 

منم هستم اسمم الهام  میشه دو تا حاجت داشته باشم؟ یکی شفا مریضی یکی بخت

الهام جان ان شالله بحق دعای معراج خدا بهتون سلامتی بده و هر انه در دل دارید برآورده شه. آمین یا رب العالمین

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
وای چرا اعلام نکردی خب باید تگ میکردی خبردار بشم نه من از کجا بدونم شروع شده

زهرا جان من به نیت شما ساعت ۱ دیشب خوندم جایی بودم و نشد که قبل از ساعت ۱۲ شب بخونم. حلالم کن عزیزم. شما هم از امروز  برا بچه ها بخون و ۲۳ نفر قبل رو هم بخون. ان شالله همه حاجت روا شیم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

آتریسا جان من فردا عمل پانکچر دارم . شاید نتونم بیام و اعلام کنم اما از اسامی اسکرین شات گرفتم و به نیت هرکی بود میخونم حتی تو تخت بیمارستان. از همه التماس دعا دارم

آتریسا جان من فردا عمل پانکچر دارم . شاید نتونم بیام و اعلام کنم اما از اسامی اسکرین شات گرفتم و به ...

باشه عزيزم انشالله كه به خوبى عملت پيش بره  منم از اينجا دعات ميكنم 

استارتر بهمون اعلام نمیکنی کی باید بخونیم؟؟

عزيزم من ٥تا به جات ميخونم