2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148252 بازدید | 2291 پست
آره شیرازم ، مگر پرستار با خودم ببرم ، البته اگر بیام تهران که هر چند روز اونجا باشم مثل قدیما با غرفه دارا میام و با رفتگرهاشون میرم بیرون (البته به قولی اگر بچه رمقی بذاره)
پرواز با تو باید ...
گر پر شکسته در باد ...
مسیحا جون من این چند خط رو هم به لطف پیشنهاد خوبت اینجا نوشتم وممنونم ازت که باعث شدی تلنگری دوباره به فکرم بخوره.
درد من حصار برکه نیست
درد من زیستن با ماهیانی ست که
فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مسیحا خیلییییییییییییییییییییی زیبا بود این آخری.وبلاگت هم مثل همیشه پر از خوندنی های جالب.

فافا برات آرزوی موفقیت میکنم.هر کاری میکنی امیدوارم خیرت درش باشه.

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است
مسیحا جون به به از این نوشته های زیبات///خوب من خودم روانشناسم اگه خدا قبول کنه و این کتابها رو دوست دارم غربی شرقی خلاصه همجوره////فافا جان سربلند باشی/یگانه جون انشاالله شما بتونی شرکت کنی با بچه نمیتونی طولانی مدت باشی و فقط غرفه کودکان //راستی مسیحا جون سری به وبلاگت زدم دخمل نازت دیدم ببوسش راستی شرایط رفتم ما به نمایشگاه چقدر شبیه بوده مترو قیطریه خیلی چیزا...موفق باشید
میترسم از این تلخی نفرت که این روزها مدام به دلم نیش میزند، نمیدانم از این نیش بیشتر میترسم یا از نیش زننده یا از خودم؟!

این جملات را امشب بعد از دیدن یکی از برنامه های تلویزیون نوشتم. نمیدونم اسمش را چی میذارین ولی دلم میخواست یک جایی دلم را خالی کنم بهترین جا به نظرم همین جا بود. نمیدونم چطوری وسط این همه نوشته های زیبای شما جرات همچین کاری را پیدا کردم!!!

من نمایشگاه میخوام فقط برم سالن ناشران کودک. بابای صبا قول داده با صبا ببرتمون نمایشگاه!!!!!!!! البته فقط 2-3 ساعت . خدا کنه سر قولش بمونه!! بقیه کتابها رو هم میگم آدینه بوک بیاره خونه. از کتابهای پیشنهادی همه شما هم خیلی استفاده کردم. ممنون.
نارگل خط نوشته ات خیلی خوب بود .
در ادبیات بسیار مشکل پسندم اما نمیدونم چه حسی نسبت به این تایپیک و اعضاش دارم که هر آنچه مینویسید رو دوست دارم .

اون شعر بالا هم ماجرا داره

جایی بودم و کسی گفت : اگر در وجدان خودت دادگاهی تشکیل بدی که خودت هم قاضی باشی هم متّهم و در اون دادگاه خودت رو تبرِءه کنی هلاک میشی.
فردای اون روز من این شعر رو نوشتم و براش بردم و هنگ کرد :)
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.