2821
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148223 بازدید | 2291 پست
الهی ...... نازلی جان امیدوارم که هر چه زودتر بیماری از بدن کوچیکش بیرون بره و همیشه تندرست و شاداب باشه

بچه ها جانم
امروز خواستم باغ اینه رو آپ کنم متاسفانه فی ل تر بود :( انشااله در اولین فرصت

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است
سلام دوستان
می شه به منم توضیح بدین باغ آینه چیه و شما اینجا چه کار می کنین؟
چندین و چند صفحه از مطالبتون رو خوندم ولی درست دستگیرم نشد جریان چیه. اون لینکی هم که گذاشتین کار نمی کنه. ممنون می شم یکی بهم بگه...
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دریا جان، باغ آیینه وبلاگیه که یه سری از بچه های شهر کتاب و همچنین دوستان دیگه توش فعالیت می کنن و کتابهای مختلفی رو که خوندن اونجا معرفی می کنن. پیوستن به باغ آیینه و فعالیت در اون رایگان و ساده ست :))) اگه دوست داشتی تو باغ آیینه بنویسی به مسیحا ایمیل بزن. اینجا هم قبلا برنامه همین بود و دوستان در مورد یه کتاب خاص یا یه موضوع ادبی با هم تبادل نظر می کردند ولی متأسفانه مدتیه به دلیل مشغله های فراوان که گریبانگیر همه مادران هست چراغ شهر کتاب خاموش شده.

این هم آدرس باغ آیینه: http://bagheaeeneh.blogfa.com/
نوبت باغ آیینه

دوشنبه 10مرداد سارا مامی آترین

پنجشنبه 13 مرداد دریا

دوشنبه 17مرداد همافر

پنجشنبه 20 مرداد نرگس

دوشنبه 24مرداد مهتاب مامان مهرو

پنجشنبه 27مرداد گلرخ

دوشنبه 31مرداد * مامان سمی*

پنجشنبه 3 شهریور ترنم

دوشنبه 7شهریور نازلی

پنجشنبه 10شهریور ماری

دوشنبه 14شهریور مسیحا

پنجشنبه 17شهریور فافا

دوشنبه 21 شهریور حافظ

پنجشنبه 24 شهریور مهناز

دوشنبه 28 شهریور نسیم

پنجشنبه 31 شهریور مهدیار

دوشنبه 4مهر مهیسه

پنجشنبه 7مهر پنجره

دوشنبه 11مهر ستاره مامان پارسا

پنجشنبه 14مهر نقش خیال
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
دوستان کتاب خوان بسیار عزیزم

بلاگفا یه امکانی داره اونم اینکه شما میتونید تاریخ نوشتتون رو ویرایش کنید .

به این صورت که ***** هر زمان ****** که حوصله و انرژی کافی رو برای نوشتن داشتید میتونید مطلبتون رو در بلاگفا بنویسید وقتی میرید توی ادامه مطلب پایین صفحه یه جا نوشته ویرایش تاریخ و زمان

اون رو بزنید و تاریخ نوبتتون رو وارد کنید . در این صورت وقتی روز نوبتتون بیاد خود بلاگفا خود به خود شما رو آپ میکنه و لزومی نداره که حتما در روز موعودتون پای کامی بشینید و تایپ کنید.

امیدوارم با این شیوه دیگه تاخیر و غیبت در وبلاگ خوب گروهیمون نداشته باشیم

**

من به علت دو ساله شدن مریمناز مجبورم خیلی وقت بیشتری براش بذارم و خیلی کمتر از قبل فرصت پای کامی نشستن رو دارم . غیبت های من به این دلیله فقط

حتی میبینید که وبلاگم رو هم نمیرسم آپ کنم هر پست کمی با دخترم حدود 1 ساعت آپ کردنش طول میکشه و من انقدر وقت ندارم براش بذارم .

اما نظرات وبلاگم رو هر روز چک میکنم مسنجرم رو هم همینطور اگه کاری با من داشتید در این دوجا پیدام کنید .

راسشتی یه خواهش دیگه هم دارم ... لطفا یه راه تماس باخودتون برام بگذارید . چیزی که بشه پیداتون کرد

در پناه خدا
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
خواهشا نوبت ها رو به باقی ای که بهشون دسترسی ندارم مثل نرگس مامان هلیا بدید
کلوب بیمه عمر و تامین اتیه بیمه پاسارگاد
http://ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=14048&ChatDate=12-1-1391
مشاوره رایگان و سوالات خود را در این کلوب بپرسید و جواب بگیرید
بیمه عمر فرزندان فقط با ماهیانه حداقل 30 هزار تومان 021-88590831 ----- 09123197174
سلام دوستان عزیز کتاب خوان

لطفا اعلام وضعیت کنید برای ادامه کار گروهیمون

www.sazenarenji.blogfa.com

تا شب خبر بدید
سلام قاصدک جونم هستی ؟؟؟؟
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز