2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148252 بازدید | 2291 پست
سلام به همگی /ترنم جان دقیقا برای من هم انتخاب شغل پدر خیلی جالب بود.نمی دانم عمدی بود یا نه؟

چون با هر وسیله نقلیه ی دیگه هم میشه تخطی کرد بری رسیدن سر قرار ولی فکر کنم دلیل انتخابت این بوده که قضیه برای پدر خیلی خیلی حیاتیه.و نرسیدنش به منزله مرگ ارزوهای پسرشه
درد من حصار برکه نیست
درد من زیستن با ماهیانی ست که
فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!
وای داستانهای اون بچه از ذهنم پاک نمیشه فکر میکنم شدیدا از نظر روحی وروانی مشکل داره.

فکر کنم کتاب جالبی باشه حتما میخرمش نگاه جون اگر فرصت داشتی چند تا دیگه از داستانهای کتاب رو بزار.
درد من حصار برکه نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مسیحا جون یادم رفت بهت بگم پرتقال خونی منو یاد داستانهای صادق هدایت می اندازه شاید چون مرموزه این حس بهم دست داد .
درد من حصار برکه نیست
صادق هدایت ؟؟؟؟

نه ! اون سیاه مینوسه ولی پرتقال خونی اصلا سیاه نیست . یا شاید من اینطور فکر میکنم
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
قاصدک

با یه تصویر گر صحبت کن برای هر خط نوشته ات یک تصویر بکشه و چاپش کن ... اگر نمیکنی مثل شاملویی که من میخوام بنویسم برای بچه های این تایپیک برامون خصوصی بنویس . خیلی دوست دارم داشته باشمشون با خط خودت . هر کدومش یه دنیاییه برای خودش... نا محدووووووووووووود
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
سلام دوباره
سارا جون و مسیحا جون درمورد شروعش راست می گید اون حسی که لازم باشه القا نمی کنه
اما واقعا دهن دخملیم خوشبواه ها!!
:)
خــدایا؛دخترم حسـود نیست، دروغـگو نیست، ناســـپاس نیست، نامهـــــربون نیست، بداخـــــلاق نیست، غیبــــت نمی کنه، تهـــمت نمی زنه، دلــــی رو نمی شـــکنه ...**خودت کمــــــکـــــــــم کن اینا رو یادش نـــــــــــــــــدم** ...
نگاه جان دلم می خواد این پسر هفت ساله رو از نزدیک ببینم
فکر کنم کله ی کوچولوش پر از حرفای نگفته باشه
خــدایا؛دخترم حسـود نیست، دروغـگو نیست، ناســـپاس نیست، نامهـــــربون نیست، بداخـــــلاق نیست، غیبــــت نمی کنه، تهـــمت نمی زنه، دلــــی رو نمی شـــکنه ...**خودت کمــــــکـــــــــم کن اینا رو یادش نـــــــــــــــــدم** ...
ترنم جان من داستانکتو ندیده بودم الان خوندمش
من دوستش داشتم
اتفاقا به نظر من توضیحات زیاده از حد نبود یعنی در حدی بود که باید می بود تا بتونیم فضا رو توی ذهنمون تصویر کنیم

اما آب یخی که ریخته شد رو سر باباهه وقتی پسرشو دید کاملا ملموس بود
من بیشتر دلم برا باباهه سوخت تا پسره

مسیحا راست می گه کاملا برعکس داستان مورچه هه بود
دوستان عزیز
خواهشا برای سلامتیه دخترکم دعا کنید
شاید فردا مجبور بشم بستریش کنم بیمارستان
خیلی اعصابم خورده
مشکوک به عفونت ادراریه
تا فردا برم آزمایش خون و ادرار بگیرم ازش تا مشخص بشه.

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است