2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148252 بازدید | 2291 پست
فافا جون "عصـــــــر خنــــــــــده های عمیـــــــــــق" رو خوشم اومد
فکر کنم مترادف "عصــــــــــــر حجـــــــــــر" باشه!!
خــدایا؛دخترم حسـود نیست، دروغـگو نیست، ناســـپاس نیست، نامهـــــربون نیست، بداخـــــلاق نیست، غیبــــت نمی کنه، تهـــمت نمی زنه، دلــــی رو نمی شـــکنه ...**خودت کمــــــکـــــــــم کن اینا رو یادش نـــــــــــــــــدم** ...
نگاه جون نوشته هاتم مث نــــــــــــگاه این عکسه کنار اسمت معصومه
خــدایا؛دخترم حسـود نیست، دروغـگو نیست، ناســـپاس نیست، نامهـــــربون نیست، بداخـــــلاق نیست، غیبــــت نمی کنه، تهـــمت نمی زنه، دلــــی رو نمی شـــکنه ...**خودت کمــــــکـــــــــم کن اینا رو یادش نـــــــــــــــــدم** ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مسیحا جون یه جور عجیب غریبی ازت خوشم اومده
اجازه هست؟؟
آن شب که تو را گفتم:
"دست از سر من بردار!"
رفتیّ و ندانستی،
کاین ها همه هذیان است.
هذیان دلی بیمار
از هُرم تنی تب دار.
رفتیّ و دلم خون شد
در حسرت یک دیدار
رفتیّ و فقط باقی ست؛
"یک شاعر و یک دیــــــــــــــــوار"
(اسفند84)
مرسی سمانه
قشنگ بود.

من معمولا یک بیتی یا 2 بیتی مینویسم.حال ندارم بیشتر فکر کنم.
:)))))

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است
سمانه این شعر آخریه خیلـــــــــــــــــــــــــــی خوب بود ! خیلی خیلی خیلی ....

مرسی از تعارفت دوست من

ادامه شعر سارا هم باحال بود
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
این شعر هم حال و هوای دانشجویی داره ا ن ت خ ا ب ا ت سال 84

غیرت ملّی گرایی را به بازی برده اند
لغمه ی زحمتکشان را بی ضمانت خورده اند

این طلب کاران مزد مردمان پر تعب
حوری مرگ نامده,در قلب مردم مرده اند
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
مسیحا جون من جواب سوالم رو نگرفتم ها؛ که تو صفحه 42 پرسیده بودم؛

"مسیحا جونم تو وبلاگت دیدم خوشنویسی می کنی، انجمن خوشنویسان دزاشیب می ری؟ واااااااااای که من چه خاطره هایی از اونجا دارم، چه مرحله ای هستی؟ اساتیدت تا حالا کیا بودن؟"
بله سمانه جان
انجمن خوشنویسان دزاشیب میرم . استادم اول مرحوم استاد طوسی بودند و از سال 82 هم شاگر استاد خاتمی همسر استاد فلسفی هستم . استاد خط شکسته ام هم استاد حیدری بودند
الانم دوره ممتازم . شما چی؟
تو همه بخشش
من همه طالب عفو

تو همه شادی
من همه مطلع حزن

تو همه نیکی
من همه سوداگر خون دل

تو همه عشق
من همه دلدادگی

تو همه فرهاد
من همبستر خسروپرویز !!!