بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلی کلنجار رفتم واسه نوشتن!!!! با خودم ...با اندیشه هام!! اینها شبییه نوشته های شما نیست به این دلیل که احتمالا از جنس اونها نیست!
اینها فقط خلق شده در شرایطی بودن که درش قرار داشتم...به حیطه ادبیات توهین نمیکنم و اصلا به اون حیطه وارد نیمشم............فقط زمزمه های دلتنگیه!
(بعدا پاکش میکنم) ------------------------------------------------------------------------- ثانیه ها مقابل اینه ایستاده اند....به خود مینگرند که چگونه گذشتند در جویبار زندگی!
کودک نا ارام ذهنم مدام به هر سو میدود و دلواپس گم شدن در کوچه های زمان است....
اهای قاه قاه های دوران کودکی بازگردید که دلتنگ اواز بودنم....
من گم شده ام...در زمان گم شده ام....لحظه ها را نگه دارید میخواهم بازگردم....به عصر خنده های عمیق...به عصر
دلتنگ شدن برای هم....میخواهم به قصه های مادربزرگ بازگردم......
پاپاگینا قشنگ بود شعر هات اما من خیلی هم فمینیست نیستم.ولی با این حال خیلی لذت بردم.
مهسااااااااا چه اسم قشنگی.خوشم میاد. :))
فافا جون دختر این که عالیه!! اگه پاکش کنی فکر کنم همه ناراحت بشن این کارو نکن دوستم.اینجا همه به هم احترام میذارن و نثر و نظم همه با ارزش و زیباست نوشته های همه هم مثل خودشون خوش میاد!!!!! :*
بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است و خویشتن داری نوعی از عبادت ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است
فافا جان منم دلتنگ روزهای ساده و بی غل و غش کودکی ام . روزهایی که با یک آلاسکا یخی شاد می شدیم , بزرگترین آرزومون داشتن یک عروسک بود و ... کاش من کودک بودم و پدر و مادرم جوان , کاش.......
ز دست دل شکایت میکند دل فغان از دل که ویران میکند دل
بهار 89 در واقع همین الان!!!! :)
بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است و خویشتن داری نوعی از عبادت ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است
روحت را در آغوش می کشم سر بر روی شانه های مردانه ات می گذارم و سخت می گریم نوازشهایت را حس می کنم بوسه ای که بر گونه ام زده ای هنوز گرم است دیدار دوباره ما کی فرا می رسد پدر؟؟