2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148252 بازدید | 2291 پست
هیچکس جوابی نداد یعنی این که راهم نمی دید؟؟
خــدایا؛دخترم حسـود نیست، دروغـگو نیست، ناســـپاس نیست، نامهـــــربون نیست، بداخـــــلاق نیست، غیبــــت نمی کنه، تهـــمت نمی زنه، دلــــی رو نمی شـــکنه ...**خودت کمــــــکـــــــــم کن اینا رو یادش نـــــــــــــــــدم** ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سمانه بسیار عزیز بسیار با احساس

تو وبلاگم برام کامنت گذاشته بودی داشتم وبلاگت رو میخوندم . چه خوب که سهمت از مادری فقط زاییدن نیست :)

اگر صفحات پیش رو میخوندی متوجه میشدی اینجا رسم براینه هر کس میاد , خوش میاد ...
و خوش مینویسه و خوش خوانده میشه.

قراره این 2 هفنه که خودنوشته میذاریم اینجا هر کس فقط بنویسه و کاری به خوب یا بد شدنش نداشته باشه.
فقط نوشتن مهمه.
سارا لطفا ادامه بده ...
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.

من متولد سال 63 هستم و این هزار و سیصد و شصت و سه ومین پست من در نی نی سایته. دلم میخواست این پست در این تایپیک باشه :)

قاصدک عکس آواتارت النای نازنین منه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
آره عزیز دلم صفحات پیش رو خوندم و دیدم که به قول مهربونت هرکی میاد خوش میاد
اما یجورایی انگار روم نشد بدون اجازه وارد شم
احساس کردم یه ذره بی ادبیه
من از صفحات اول شروع کردم به خوندن
حسرت خوردم که چرا زودتر این تاپیکو پیدا نکرده بودم
منم از اولین متن دوران بچگی شروع می کنم...
خــدایا؛دخترم حسـود نیست، دروغـگو نیست، ناســـپاس نیست، نامهـــــربون نیست، بداخـــــلاق نیست، غیبــــت نمی کنه، تهـــمت نمی زنه، دلــــی رو نمی شـــکنه ...**خودت کمــــــکـــــــــم کن اینا رو یادش نـــــــــــــــــدم** ...
راهنمایی که بودیم یه معلم انشا داشتیم که اولین روزی که اومد سر کلاس به هرکس سه تا کلمه داد تا باهاش یه جمله "فقط یه جمله" بنویسه
کلمات من این بود:
شب - آینه -احساس
من نوشتم:
... شب تا به صبح در تمنای نگاه تو بودم تا پشت چشمان آینه مانندت تجلی احساس را نظاره گر باشم ...
این اولین باری بود که حس کردم چقدر دووووووست دارم بنویسم
... در روزگار قحطی عاطفه ها، و در عصر یخزده ی امروز
من تو را یافته ام
تو را، چون نوید مـــــــــــاهتاب از پس کسوفی به درازای قــــــــــرن یافته ام
و تو
شنیده ای مرا
و خوانده ای مرا.
با واگویه های شبهای تنهاییم، از میان التهاب دردمند دلم عبور کرده ای
و تا عمیـــــــــــق ترین شریانها احساس لرزان مهر را لمس کرده ای.
... ای همراز بی رقیب و دیرآشنای من
با من بیا تا خلوت سحرآمیز کلبه ام
و بــــــــــــــــخوان مرا
بخوان مرا که خواندنت دست آغوش می گشاید بر تمام گفته ها و ناگفته هایم...
(شهریور 84)
هستی مسیحا جونم چه خوب
آره معلم انشاهه هم همینو گفت
؛)
اما خودم خیلی ذوقیده بودم
فکر می کردم شاااااااااهکار ادبی خلق کردم
بچه ها من هنوز همه ی صفحات این تاپیکو نخوندم
به رسم و رسومش زیاد آشنا نیستم
اینجا رسم نقد نداریم؟
یعنی حالا که قرار شده نوشته های خودمونو بذاریم برای همدیگه نقد نمی کنیم؟
مثلا این که بگیم سمانه جون بهتر بود به جای مهتاب یه چیز دیگه می ذاشتی؟
یا از این دست نقدها؟
باز هم
مرغ دلم پر کشیـــــــــــــــــد
کــــــــاش
"ضریح چشمانت" طلوع می کرد...
(خرداد84)
2_دستهای کوچک و یخزده ات را در دستانم میگیرم این کار هر روز من است،چه سرد وزبرند پیر شده اند انگار اما هنوز در نگاه معصومت بادبادک قرمزی بدون نخ میرقصد.
درد من حصار برکه نیست
درد من زیستن با ماهیانی ست که
فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!