2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام

این ۴ تا کاربری که توی تاپیکتون پست گذاشتن، همه شون جزو تبلیغ کننده های مایا جمشیدی هستن.

⛔️⛔️ این تعریف و تبلیغ هایی هم که این جا میشه رو باور نکنین:

مائدهجون1

kkhanoomgol

باباسنفنجی

mitraasadi

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

سلاماین ۴ تا کاربری که توی تاپیکتون پست گذاشتن، همه شون جزو تبلیغ کننده های مایا جمشیدی هستن.⛔️⛔️ ای ...

چجور آدمایی پیدا میشن جوری تعریف کردن که گفتم فقط انگار من نمیشناسم 🥴

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

چجور آدمایی پیدا میشن جوری تعریف کردن که گفتم فقط انگار من نمیشناسم 🥴

سلام

آره الان چند ساله با کلی کاربری دارن تبلیغش رو می کنن کاربری های مختلف.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

از خنگ بودنشون مشخصه کارشونم درست نیست

سلام

جاهای مختلف وقتی تبلیغش رو می کنن مشخص میشه

سلام، البته من اولین باره دارم میبینمشون خیلی تابلو بودن، یاد یه کاربر خز افتادم با گروهش از این کار ...

کلا اگر جایی سود داشته باشه هرکاری از دستشون بربیاد رو می کنن. اگر جایی بتونن از ناآگاهی کاربرها سوءاستفاده می کنن.

🟡🟡 مثلا من یک سال قبل یا ۲ سال قبل که داشتم نگاه می کردم تقریبا ۳۰ تا کاربر رو دیدم اون زمان که تبلیغ ⬅️ مایا جمشیدی رو می کردن بعد همزمان تبلیغ ⬅️ یک ماما که بکارت رو ترمیم می کرد رو هم انجام می دادن.

🟠🟠 این مورد برام عجیب بود که این ۲ تا مورد رو تبلیغ می کردن.

کلا اگر جایی سود داشته باشه هرکاری از دستشون بربیاد رو می کنن. اگر جایی بتونن از ناآگاهی کاربرها سوء ...

پشمام، انگار یه شغله🤣 نکنه اون کاربرا که تبلیغ یه کاربر رو میکردن هم استخدام اینجور جاها بودن