2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148252 بازدید | 2291 پست
به، چقدر ما اینجا هنرمند داریم.

ممنون از لطف همه ی دوستان.کارهاتون قشنگن.

مسیحا جون ممنون از لطفی که بهم داری .شعر آخرت پر معنا و زیبا بود.بخصوص از جمله ی"یکی از نان و یکی از غم نان میگوید " خیلی خوشم اومد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این شعرم تو مجله ی "هفت " ،اگر درست خاطرم باشه تو شماره 18 چاپ شده بود.یه مقدار فمینیستیه:

بانوی شکسته

تو را فریاد می کنم

بانوی نشسته بر تخت شیشه ای

که پله هایش دیر زمانی ست شکسته اند

شکسته

شکسته

نه همچون آینه ای که هر روز در آن می نگری

که تو -خود- شکستی و آینه را دلیل بر تکه تکه بودن خود می دانی

آه - ای بانوی شکسته

که حتی با قدم گذاشتن بر پله های شکسته ی این تخت شیشه ای به مَنَت باز نخواهی گشت

تنها خیال تو اکنون این است:

نگاه کردن به حلقه های دود

حلقه های دود که طناب دار تو را در دوردست ترین نقطه های جهان مجسم می کند

و تو ای بانوی شکسته

اکنون دست در دست ثانیه ها بگذار

که هیچ دستی را صادق تر نمی یابی

حتی دست آینه ای که دیگر شکسته نیست

یک بعد از ظهر سه شنبه 26/1/1382

راستی بعد از نوشتنش میخواستم ترکیب " طناب دار" رو عوض کنم و بگذارم مثلا " طناب اعدام " که به نظر نرسه که از جمله ی " طناب دار تو را در ذهن خود می بافند " شعر فروغ گرفتمش.

اما به نظرم تو شعر امروز یک چیزایی مثل تکرار حروف رعایت بشه بهتر میشه.مثلا تو جمله " حلقه های دود که طناب دار تو را در دوردست ترین...." شش بار حرف " د " تکرار شده که چهار بارش در اول کلمه ست و تاکید بیشتری موقع خوندن پیدا میکنه.و اگر دار حذف بشه و جاش اعدام بیاد حرف د عوض اول میره وسط و توالی چهار " د " در اول کلمات از بین میره و به آوای جمله لطمه وارد میکنه.
نظر شما چیه؟
یاس خاکی تو سایت رسمی شاملو بعضی از شعر ها با صدای خودش هست:

http://www.shamlou.org/index.php?q=quotes/1

اما نوارهای کاست و سی دی هاش هم تو فروشگاههایی که موسیقی میفروشن و بعضی از کتاب فروشی ها موجوده.

5 تا سی دی رو تو اواخر عمرش خونه اش ضبط کردن.

قبلا هم کارهایی رو تو استودیو ضبط کردن از جمله کاشفان فروتن شوکران 1و2 - رباعیات خیام با صدای شجریان و دکلمه ی شاملو و سکوت سرشار از ناگفته هاست و چیدن سپیده دم که اشعار شاعر آلمانی مارگوت بیگل هست با ترجمه و صدای شاملو و موسیقی زیبای بابک بیات و کارهای دیگه ....

نارگل عزیز

اینجا رسم بر اینه هر کس میاد خوش میاد :) موضوع این بار خود نوشته هامونه . اگر چیزی نوشتی و ما رو قابل میدونی که بخونیمشون خیلی خیلی استقبال میکنیم. حتی اگر استدلالی باشه

پاپاگینا
این شعر از یه خرده , یه کم بیشتر فمنیستی بود اما مو به موش حقیقته. و بسیار زیبا

این استفاده ی چندباره ی یک حرف در یک بیت خودش یکی از آرایه های ادبیه به نام ( واج آرایی ) مثلا :
خیزید و خز آرید که هنگام خزان است ( واج آرایی خ و ز ) یا
از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی که چه دردی است (واج آرایی دال و ر)

در اون شعر هم ترکیب گرفته شده از فروغ دلنشین تره . راستی ساحل رو یادته که پارسال در کلوب شعر و ادبیات با هم مینوشتیم و فروغ رو دوست داشت ؟ کتاب دومش داره چاپ میشه :)

اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
این هم یکی از شعر های بی سبک من که فافا خیلی دوستش داره :)

سهم من از تو

فقط اندکی واژه ..

میکشم توی بشقاب نجابت

و میبرم لب ایوان خاطره ی چشمانت

دست نگاهت باز با من گلاویز شد

تمام واژه ها ریخت

اندک تو را نفس میکشم هنوز

همان واژه های ریخته مرا از حضورت کافیست

انگار بیش از این سهم من نیست

اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
بچه ها لذت بردم از این شعر های عالی .

طرح کتاب خوانی هم متاسفانه همش رمان هست که من بعید میدونم رمان درست و حسابی توش پیدا بشه.
احتمالش کمه که کتاب درست و حسابی توش باشه.اگه بود که لیست کتاب ها رو میگذاشتن تا آدم خودش انتخاب کنه.نه این که پول رو بگیرن بعد هر کتابی خواستن به آدم تحویل بدن!!!!
غیر از اینه یا من خیلی منفی فکر میکنم؟

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است
دالیا جون
اگه توی لیست کتاب های فروشگاه نی نی سایت هم نگاه کنی جای کتاب های درست و حسابی و معروف از روانشناس های معتبر داخلی و خارجی درباره ی تربیت کودک خالیه

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است