2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148252 بازدید | 2291 پست
پسری که به مرگ مادر رضا دهد ...

دو خانواده در یکی خانه مسکن داشتند.
خانواده یی که پنجره ی اتاقش رو به خاوران بود به عزا نشست؛ چرا که مادر در آستانه ی مرگ بود. پسر خانواده بر بالین مادر می گریست اما سخت آشکار بود که اندوهی چندان گران به دل ندارد.
در اتاقی که پنجره رو به باختر داشت, پسر با مادر خود گفت:
-بر تو سالیان بسیار گذشته است , هنگام آن در رسیده که اندک اندک رحیل را آماده شوی... اما در برابر تو سوگند میخورم که بر خلاف فرزند هم خانه مان از مرگت چنان اندوهگین شوم که همگان را از مشاهده ی اشک تلخ من درد بر دل نشیند!
آه ! پسری که به مرگ مادر رضا دهد بر جنازه ی او چگونه گریستن می تواند ؟

هوءه ی - تان - تسه
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
این رو هم به عنوان مقدمه نوشته :

در افسانه ی چینی , مهم نکته ایست که به کنایه گفته میشود. هر افسانه حاوی اتفاقی کوچک است که فشرده میشود و در آخر به صورت نتیجه ای روشن میشکفد.
به همین سبب است که افسانه ها عمری دراز می یابند و شتابان از دهانی به دهانی , از سرزمینی به سرزمینی از قرنی به قرنی از دیروز به امروز و از امروز به فرداهای دور سفر میکنند بی آنکه خسته شوند؛ بی آنکه از پای درآیند و بی آنکه در قوت و قدرت آنها فتوری رخ دهد.
غنای ادبیات کهن چین در همین افسانه هاست. و افسانه ای چند که دراین دفتر به فارسی برگردانده شده, آثاری ست که از قرنها پیش از میلاد مسیح به روزگار مارسیده چنانکه کهنه ترین آنها هفتصود و نوترین شان شش سالی پیش از مبدأ تاریخ غربیان در جُنگ ها ضبط شده است بی آنکه به تاریخ دقیق پیدایش هیچ یک اشاره یی شده باشد.
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کوچیک همه هم هستم.اگه چیزی تو دلم هم بود رفع شد.
به یه عطسه بندم چه کنم زود رنجم.
از اون دسته که زود به ستوه میایند زود میرنجند زود میروند
هنوز یه روز شب نشده بر میگردند!!!!

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است
موضوع بعدی رو مشتاقانه دنبال میکنم.

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است
مسیحا جان....

اخر با این شعرهای وبلاگت منو دق میدیییییییییییییی....

با این یکی بود و یکی نبود که انگار قصه زندگی همه است! اما من اینبار میخوام کاری کنم که هر دو باشن و

هیچکی نباشه............ :)

با...

"
سهم من از تو

فقط اندکی واژه ..

اندک تو را نفس میکشم هنوز

همان واژه های ریخته مرا از حضورت کافیست

انگار بیش از این سهم من نیست"

سارا ی عزیزم

این دفعه دیگه واقعـــــــــــــــــــــــآ خوش اومدی عزیزم

فافا جان

نفهنیدم خوشت اومد یا نه ! اون شعر ( سهم من از تو ) کاملا بداهه بود و همون لحظه نوشتمش.

شاملو خیلی حرف داره . نگاه هم که واقعا سنگ تموم گذاشت اگر موافقین تا جمعه شاملو باشه واسه نویسنده جدید هم پیشنهاد بدین