2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست
من قصه ی آرش کمانگیر شاملو رو خیلی دوست دارم به آدم شوق می ده.راستی صدف جون رمان هم به نظر من خیلی خوبه که بخونیم.البته رمانها یی که اصیل هستند و نویسنده ها ی درست و حسابی دارند.به آدم درس زندگی می ده و از تجربه ی همون ها آدم می تونه اطلاعات زیادی کسب کنه. اما خوب نباید بقیه ی کتاب ها رو فراموش کرد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب بچه ها یه ایده . درباره ی شعر .شعر هایی رو که دوست دارم با صدای خودم روی mp3 player ضبط می کنم و توی راه و نیم راه گوش می دم.البته خیلی ها هم آلبوم شده و می شه همون ها رو با موزیکش گوش داد و لذت برد.عاااااالیه واسه من
"عقاید یک دلقک "یکی از قوی ترین داستان های عشقی ادبیات جدید است.دلقک قادر است حقایق تلخ را با حرکات و کلمات قابل لمس کند و به زبان بیاورد و امید ها و شادیها و درد هایش را زیر نقاب این صورتک سفید پنهان کند تا بتواند حقایق واقعی را در ظاهر دلقکی نشان بدهد.
صدف و مهراوه عزیز خوش اومدین
راستش تو این تاپیک رسم بر اینه که یه نویسنده انتخاب می کنیم و به بررسی زندگی و آثارش می پردازیم . این طوری هم مروری میشه بر اونچه قبل تر خوندیم و هم از طریق اطلاعاتی که دوستان دیگه می گذارن با بقیه آثار اون نویسنده هم آشنا می شیم . معمولا یک چکیده ای از اونچه برامون جالب بوده اینجا می گذاریم تا خواننده اون رو بخونه و اگه دوست داشت بره دنبال کل مطلب...
خرافات:

آدم خرافاتى دلایلش هم خرافیست. آن خیل گرسنه هندى که گاو را مقدس مى داند و بچه شان تو بغلشان از بى غذایى مى میرد و اگر بخواهید به خرافى بودن عقیده اش متقاعدش کنید، شما را لا مذهب و خونتان را مباح میداند، چه دلیل خرد پسندى میتواند در آستین داشته باشد؟ او دارد با عقیده اش از جهل و گرسنگى اش دفاع میکند