2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست
قصه نیستم که بگویی
نغمه نیستم که بخوانی
صدا نیستم که بشنوی
یا چیزی چنان که ببینی
یا چیزی چنان که بدانی…
من درد مشترکم
مرا فریاد کن
*
درخت با جنگل سخن می گوید
علف با صحرا
ستاره با کهکشان
و من با تو سخن می گویم
نامت را به من بگو
دستت را به من بده
حرفت را به من بگو
قلبت را به من بده
من ریشه های تو را دریافته ام
با لبانت برای همه لبها سخن گفته ام
و دستهایت با دستان من آشناست
در خلوتِ روشن با تو گریسته ام
برای خاطر زندگان,
و در گورستان تاریک با تو خوانده ام
زیباترین سرودها را
زیرا که مردگان این سال
عاشق ترینِ زندگان بوده اند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم کتاب غرور و تعصب از خانوم جین اوستون رو میخونم ..
فیلم زندگی جین اوستون رو هم دیدم و در کل از شخصیتش و نصر کتابهاش و قصه های ساده و بی تکلفش خوشم میاد..
فیلم این کتاب رو چندین بار دیدم..
الان که دارم کتابش رو میخونم هنوزم برام تازگی داره..
----
صحنه های داستان های او اکثرآ در دهکده های کوچک همپشیر است و اشخاص داستان هایش از همان طبقه متوسط و افراد تربیت شده و محترم و غیر اشرافی که با آنان محشور بوده است انتخاب شده اند.
از داستان های خود منظور اخلاقی و علمی و فکری نداشت و قهرمانان خود را برای نشان دادن ماوراطبیعت یا تشریح اصول اخلاقی بکار نمی برد. (( وی همان طور که بعضی نقاشان هنر نقاشی را دوست دارند و به خاطر آن نقاشی میکنند، نوشتن را به خاطر هنر نویسندگی دوست اشت))

از بین علاقمندان و ستایشگران او بین مشاهیر و ادبا و فضلا میتوان به اشخاصی چون
تنی سن (شاعر بزرگ دربار ملکه ویکتوریا) ؛ مکولی ؛ سر والتر اسکات ؛ سیدنی سمیث (کشیش و نویسنده انگلیسی) ؛ دیز رایلی و اسقف ویتلی اشاره کرد..
تنها دیز رایلی کتاب غرور و تعصب را هفده بار مطالعه کرد..
مرسی مامان اریا جون
من کتاب فریاد بی صدارو خوندم از مریم عباس زاده به نظرم خیلی قشنگ بود متفاوت با کتاب هایی که تا حالا خوندم.
در مورده دختر های فراری هست.جالب بود.
لطفا یه کتاب خوب به من معرفی کنید.

من کتاب اما از جین استین ترجمه رضا رضایی رو خوندم.
در اصل نخوندم نصفه ولش کردم تا حالا کتاب به این بی معنی نخونده بودم.از اون موقع دیگه کتاب هایی که نویسندشون خارجیه نمی خونم.خورد تو ذوقم حسابی.
من هم ( اما ) رو خوندم . از فضاسازیش خیلی خوشم میاد برعکس صدف
این هم در نوع خودش سبکیه !
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
خدا رو شکر که روح به اینجا برگشت

من چون وبلاگم رو هر روز حتما آپ میکنم تو نت هستم منتهی به دلیل سکوت این تایپیک به نی نی سایت نمیام اما اگر باشید میام :)
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
هنوز در فکر آن کلاغ ام...

هنوز
در فکر آن کلاغ ام در دره های یوش:

با خش خشی مضاعف
با قیچی سیاهش
بر زردی برشته گندم زار
از آسمان کاغذی مات
قوسی برید کج
و رو به کوه نزدیک
با غار غار خشک گلویش
چیزی گفت
که کوه ها
بی حوصله
در زل آفتاب
تا دیرگاهی آنرا
با حیرت
در کله های سنگی شان
تکرار میکردند.

گاهی سوال میکنم از خود که
یک کلاغ
با آن حضور قاطع بی تخفیف
وقتی
صلات ظهر
با رنگ سوگوار مصرش
بر زردی برشته گندم زاری بال می کشد
تا از فراز چند سپیدار بگذرد
با آن خروش و خشم
چه دارد بگوید با کوههای پیر
کاین عابدان خسته خواب الود
در نیم روز تابستانی
تا دیرگاهی آنرا با هم
تکرار کنند؟

دشنه در دیس 42
Lilypie Pregnancy tickers
وای گیتا من روانی شعر شاملو هستم ...

من پیشنهادم (( دویدن در میدان تاریک مین ))
یک نمایشنامه 47 صفحه ای نوشته ی مصطفی مستور
برخورد آزادانه ى افکار و عقاید در محیطى به دور از تعصب، تنها طریقى ست که مى تواند جامعه را به انتخاب صحیح و منطقى راه خویش هدایت کند. و سانسور در جهت سلب این چنین امکانى ست که عمل مى کند. لیکن چون از مواجهه ى آشکار و رودر روى با این فکر یا آن عقیده ى اجتماعى مانع میشود، اینم افکار و عقاید به ناچار از مسیر زیر زمینى و به شکل کالایه قاچاق به توده هاى مردم مى رسد. و از آن جا که امکان برخورد انتقادى و تعاطى روشنگرانه براى این افکار وجود ندرد، چه بسا که به هیات آیه هاى مقدس غیر قابل تعبیر و تفسیر و بسته بندى شدهدر لفافه هایى از تعصب جاهلانه در مى آید.

احمد شاملو،سخن سر دبیر - ایرانشهر