2777
2789
عنوان

زن دادشم

324 بازدید | 25 پست

بچه ها من زن دادشم خداروشکر خیلی دوستم داره
هر موقع میره بیرون برام کادو میخره با اینکه درامد زیادی نداره
و همیشه هوامو داره بهم خیلی توجه میکنه
یه دوستی داشتم بهش میگفتم زن داداشم چقدر در حقم خوبه ولی دوستم همش بدشو میگفت و منم باور کردم وقتی با دوستم کات کردم دیدم نه واقعا عروسمون عالیه
وقتیهم میاد خونمون نمیزاره من ظرف بشورم
اوایل که عروسمون شده بود خیلی با هم خوب نبودیم ولی بعد از چند ماه همه چی عوض شد
زن داداش های شما هم اینجوریه بهتون توجه میکنه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زن داداشم خوش قلب ترین دختر روی زمینه البته کار نمیکنه چون من خودم خونه مادر همسرم تاحالا ظرف نشستم فقط در حد جمع کردن و پهن کردن سفره کمک میکنم بخاطر همین عروس مون خونه مامانم بیاد نمیزاریمم کار کنه

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

زن داداش ندارم ولی زن دایی دومیه ام هم خانواده خودشو اذیت کرد و مامانش و فحش داد هم اینورو

امیدوارم داماد هاش به سرش بیارن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

من ی نظری دارم ک شدید مطعنم درست

وقتی ی شخص وارد ی زندگی میشه انگار پرتش کردن تویه دنیای دیگ زمان میبره ک با اون اعضا خونواده جفت بشه

حالا لاب لای این پرت شدن تاخودطرف ب خودش بیاد هزارمشکل تراشی میکنن براش فشاربش میارن عصبیش میکنن اجازه نمیدن خودشوپیداکنه فک میکنن اون شخص باید تا وارد شد همه چی دان باشه اجازه نمیدن اشتباه کنه زندگی کنه انگار واردج ن گ شده

حتی زن شوهر هم چندسال طول میکشه ک باهم جفت بشن چ برسه ب اعضای خونواده ک هرکی ی اخلاق رفتاری داره