هرکس خوابمو یه جور تعبیر میکنه .اما من خیلی از وقتی خواب دیدم تو فکرم که یعنی چی میتونه باشه ؟من قبل بارداریم خیلی خواب میدیدم که همش خیالات بود .هیچ وقت اینطور خوابی ندیده بودم .
بذار یوزارسیف رو دیدم ازش میپرسم خبرشو میدم بهت 😐...من خودمم خواب دیدم تو تعبییرش موندم خواب دیدم یکی از اقوام بهم ی جفت گوشواره نگین دار هدیه داد د..و دستامم پر از انگشتر بود و یزنجیر هم به انگشترم آویزون بود .بین اون انگشتر ها یکیشون شکسته بود ک تو راه بودم ببرم تعمییر دلم نمیومد بفروشمش ...نی نی سایتی های گل تعبیر کنین
تاجایی که تونستم نذرمو انجام دادم .چقد خواب زن باردار میتونه صحت داشته باشه
سلام
صرف خواب دیدن نه چیزی به گردن انسان میاد نه چیزی از گردنش ساقط میشه. چون خوابهای ما حتما رویای صادقه نیستن
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
دوست عزیز تسبیح نماد به خاطر آوردن و به یاد داشتن است و قلاب چیزی است که خود به دنبالش غنیمتی به همراه دارد ،خوابتون میگه به زودی هدیه ای بسیار با ارزش دریافت میکنید(احتمالا همان فرزندتان باشد)یا در گذشته دریافت کرده اید که خواب از شما میخواد اون هدیه که بی نهایت بارزشه رو هیچ وقت فراموش نکنید و دایم شکرگذار باشید