2777
2789
عنوان

خواب

6074 بازدید | 24 پست

هرکس خوابمو یه جور تعبیر میکنه .اما من خیلی از وقتی خواب دیدم تو فکرم که یعنی چی میتونه باشه ؟من قبل بارداریم خیلی خواب میدیدم که همش خیالات بود .هیچ وقت اینطور خوابی ندیده بودم .

تعداد رای : 3
نظرسنجی
الزامی
1
33%
الزامی
2
66%

بذار یوزارسیف رو دیدم ازش میپرسم خبرشو میدم بهت 😐...من خودمم خواب دیدم تو تعبییرش موندم خواب دیدم یکی از اقوام بهم ی جفت گوشواره نگین دار هدیه داد د..و دستامم پر از انگشتر بود و ی‌زنجیر هم به انگشترم آویزون بود .‌‌بین اون انگشتر ها یکیشون شکسته بود ک تو راه بودم ببرم تعمییر دلم نمیومد بفروشمش ...نی نی سایتی های گل تعبیر کنین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار یوزارسیف رو دیدم ازش میپرسم خبرشو میدم بهت 😐...من خودمم خواب دیدم تو تعبییرش موندم خواب دیدم ی ...

ببین تعبیر طلا در خواب خبر ،صدا  هست انگشتر درخواب ربط به زندگی زناشویی هست اینکه شکسته صدقه بدین و اینکه به تعمییر بردین خودش خیرع ان شاالله 

اللهم عجل ولیک الفرج ان شـــاءالله
تاجایی که تونستم نذرمو انجام دادم .چقد خواب زن باردار میتونه صحت داشته باشه  

زیاد به خواب اهمیت ندین شلوات بفرستین باردار هستین خوبه اجرشم بیشتر

اللهم عجل ولیک الفرج ان شـــاءالله

سلام

صرف خواب دیدن نه چیزی به گردن انسان میاد نه چیزی از گردنش ساقط میشه. چون خوابهای ما حتما رویای صادقه نیستن

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
بیشتر ببینید

دوست عزیز تسبیح نماد به خاطر آوردن و به یاد داشتن است و قلاب چیزی است که خود به دنبالش غنیمتی به همراه دارد ،خوابتون میگه به زودی هدیه ای بسیار با ارزش دریافت میکنید(احتمالا همان فرزندتان باشد)یا در گذشته دریافت کرده اید که خواب از شما میخواد اون هدیه که بی نهایت بارزشه رو هیچ وقت فراموش نکنید و دایم شکرگذار باشید

ببين ادم خابو نبايد برا هركسي تعريف كنه 

بايد برا ي ادم مطمئني بگه ك تعبيره خوبي بكنه

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه
دوست عزیز تسبیح نماد به خاطر آوردن و به یاد داشتن است و قلاب چیزی است که خود به دنبالش غنیمتی به همر ...

مرسی گلم بابت جوابت ...منم حدس میزنم همون فرزند باشه