2821
2789
عنوان

ایده میخوام

1247 بازدید | 19 پست

واسه حنابدون برای درست کردن حناها از این قوطی های که دارو سرم میریرن توشون ازاونا تهیه کردم میخوایم در چوبی بخریم براشون بنظرتون چطور تزیینشون کنیم؟کوچولوان اندازه بند انگشتن

شوخی میکنی😂😂

خب چه کاریه ، خیلی جاها هستن که میتونی سفارش بدی

خیلی شیک و خوشگلن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو چند سالته بالاخره؟؟؟؟؟

یه جا میگی ۱۸ سالته

یه جا میگی دختر ۱۳ ساله داری

۵ سالگی زائیدی؟؟؟؟؟؟

مریضی برو درمان شو اینجا خودت رو خالی نکن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
تو چند سالته بالاخره؟؟؟؟؟یه جا میگی ۱۸ سالتهیه جا میگی دختر ۱۳ ساله داری۵ سالگی زائیدی؟؟؟؟؟؟مریضی بر ...

اولن من ۱۸ سالمه

دومن دختر ۱۳ساله که تاپیک زدم مال خودم نیست دختر خواهرم هستش که ازم نظر خواست گفت تو میپوشی منم بپوشم جای دخترخودمه منم گفتم از نی نی سایت نظربخوام براش

سومن اصلا به شما ربطی نداره شمافضول منی برو بچسب به زندگی خودت کاربع کار دیگران نداشته باش مریض هم خودتی که قضاوت بیجامیکنی

واقعا متاسفم برات واقعا

تو چند سالته بالاخره؟؟؟؟؟یه جا میگی ۱۸ سالتهیه جا میگی دختر ۱۳ ساله داری۵ سالگی زائیدی؟؟؟؟؟؟مریضی بر ...

متاسفم خیلی بی درک و شعوری شماباید خودتو درمان کنی

اوناایم که لایکش کردین واقعا برای قضاوت تک تکتون متاسفم خیلی ناراحتم کردیم

بعدشم خانم من حرفی از خنابندون خودم زدم؟من فقط گفتم برای حنابندون

این تاپیک هم برای حنابندون داییم زدم که درست کردن و تزیین حناها به عهده من ومادرم هستش وشما اینقد سریع واکنش دادی

اولن من ۱۸ سالمهدومن دختر ۱۳ساله که تاپیک زدم مال خودم نیست دختر خواهرم هستش که ازم نظر خواست گفت تو ...

اینو بفهم وقتی تاپیک میزنی پس به همه مربوط میشه

واسه خودت متاسف باش تا دروغت در میاد ادب و شعور نداشتت رو به نمایش میزاری و توهین میکنی

متاسفم خیلی بی درک و شعوری شماباید خودتو درمان کنیاوناایم که لایکش کردین واقعا برای قضاوت تک تکتون م ...

@niniyar تا دروغش دراومده شروع کرده به توهین و فحاشی

لطفا رسیدگی کن

بعدشم خانم من حرفی از خنابندون خودم زدم؟من فقط گفتم برای حنابندون این تاپیک هم برای حنابندون داییم ز ...

من نگفتم که حنابندون خودت

دروغت دراومد کع یه جا میگی ۱۸ سالمه

یه جا میگی دختر ۱۳ ساله داری

ای کاش قبل از اینکه مامانت برات گوشی میخرید ، تربیتت میکرد

2825
2823
2791
2779
2792