2777
2789
عنوان

تیکه شوهرم به مادرشوهرم😁😁😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 52 پست
کلا رسم و رسوم ما ایرانیا اشتباس یعنی چی که پسر یا دختر از پدر و مادرشون توقع خونه و خرج عروسی یا ج ...

بحث توقع نیست عزیزم 

بعصیا میان دروغ میگن خونه با من کار با من فلان چیز با من 

بعدش جا میزنن این خیلی بده 

از اول صادقانه اگه صحبت کنن مشکلی پیش نمیاد

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
دلخوری وجود نداره ادما باید یادبگیرن تو زندگی بقیه دخالت نکنن ما میدونیم شرایط بچه نداریم پس نباید ه ...

بگو شما ک انقد ب بچه علاقه دارین خودتون دست بکارشین بچه بیارین والااااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا رسم و رسوم ما ایرانیا اشتباس یعنی چی که پسر یا دختر از پدر و مادرشون توقع خونه و خرج عروسی یا ج ...

اولا پدرشوهر مادرشوهرم ۴۰،۴۵ سالشونه جوونن دوما اونا از ما توقع جهیزیه کامل داشتن پدرم پارسال ۷۰ تومن هزینه جهیزیه منو کرد که هی مادرشوهرم میگف اینو بگیر اونو بگیر پس با این اوصاف من حق داشتم که از اونا توقع داشته باشم همونجوری که اونا درمورد جهیزیه من توقع داشتن سوما از ما ده میلیون بابت خونه گرفتن بعد نشستیم 

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
بحث توقع نیست عزیزم  بعصیا میان دروغ میگن خونه با من کار با من فلان چیز با من  بعدش جا م ...

خب وقتی توقعی نکنن اونا هم مجبور نمیشن یه چیزی رو که در توانشون نیست به دروغ قول بدن

در کل وقتی بچه ها توقعی نکنن والدین هم اینجوری به قول شما الکی قول خونه یا پول نمیدن

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
بحث توقع نیست عزیزم  بعصیا میان دروغ میگن خونه با من کار با من فلان چیز با من  بعدش جا م ...

دقیقا مشکل منم همینه از اول بگن نمیدیم چرا دیگه میزنن زیرش

بابای من که ب داداشم گفت بچه بیارین داداشم نه خونه داشت نه پول درس حسابی در میاورد همین ک بچه ب دنیا اومد بابام بهشون خونه داد و الانم تمام و کمال خرجشونو میده خرج خوردو خوراکشون و تمام خرج بچه رو میده داداشم یه پوشک و یه شیر خشک هم نمیخره اما بازم زبونشون درازه.فک میکنن وظیفشه

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
خب وقتی توقعی نکنن اونا هم مجبور نمیشن یه چیزی رو که در توانشون نیست به دروغ قول بدن در کل وقتی بچه ...

من قبول ندارم ، اینا که دیدن بچشون هیچی نداره تازه رفته سرکار چرا براش اومدن زن گرفتن گفتن خونه بهت میدیم یه چند سال راحت باش بعد ۱سال بزنن زیر همه چی!!!!

اولا پدرشوهر مادرشوهرم ۴۰،۴۵ سالشونه جوونن دوما اونا از ما توقع جهیزیه کامل داشتن پدرم پارسال ۷۰ توم ...

نه اونا حقی نداشتن در مورد جهیزیت نظر بدن عزیزم.

شما از اول میگفتی زمانی جهیزیه سنگین میارم که همسرم یه خونه به نام خودش داشته باشه

من بارها تو همین سایت گفتم وقتی قراره برید خونه اجاره ای برید ، جهیزیه سنگین نبرید ، چون اونجوری فقط خانواده دختر به خرج میفته.

شما جهیزیه در حد هزینه عروسی + هزینه خونه حالا اجاره ای باشه یا صاحب ملک باشید میبردید

خب وقتی توقعی نکنن اونا هم مجبور نمیشن یه چیزی رو که در توانشون نیست به دروغ قول بدن در کل وقتی بچه ...

نه مثلا من تو جلسه خاستگاریم اصلا چیزی نگفتم

فقط شغل رو پرسیدیم گفتن ما میخوایم برای پسرمون فلان کار رو انجام بدیم 

همون اول صادقانه میگفتن شغل نداره و ماهم کاری از دستمون بر نمیاد

اینقدر وعده وعید الکی دادن که جواب مثبت رو به زور گرفتن 

بعد از عقد هم که ورق برگشت گفتن 

گفتن جووونا توقعشون زیاده خودتون یه کاری بکنید ما نمیتونیم 

به نظر شما این کار کاره خوبیست؟

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
بابای من که ب داداشم گفت بچه بیارین داداشم نه خونه داشت نه پول درس حسابی در میاورد همین ک بچه ب دنیا ...

عزیزم پدرشما ادم خوبیه که پای حرفش میمونه ولی خانواده شوهر من به خساست معروفن هیچ وقت نمیان اینکارو کنن برا ما میگن بچه خودتونه خودتون تلاش کنید 

من قبول ندارم ، اینا که دیدن بچشون هیچی نداره تازه رفته سرکار چرا براش اومدن زن گرفتن گفتن خونه بهت ...

خب به هرحال شما هم وضعشو دیدی بعد قبولش کردی.

هیچ وقت نباید رو حرف بدون سند و مدرک ، اونم واسه یه زندگی حساب باز کرد