2777
2789
عنوان

تیکه شوهرم به مادرشوهرم😁😁😁😁😁

876 بازدید | 52 پست

تاپیکای قبلمو بخونید متوجه میشین مادرشوهرم خیلی اذیتمون کرده بهمون گفتن خودتون خرج عروسی بدین خونه با ما شوهرم هرچی پول داد خرج عروسی داد هدیه شب عروسی هم پدرشوهرم برداشت انگار نه انگار بعد ۱ سال هم گفتن ما میخوایم خونمونو بفروشیم از اینجا پاشین ما هم اواره شدیم ۳۰ تومن وامو قرض ماشین یه جا رهن کردیم ، بگم که ما ۱سالو خورده ای هست عروسی کردیم سن جفتمونم کمه حالا با این اوضاعی که داریم ما تصمیم داریم حداقل ۴،۵ سال دیگه بچه دار شیم چون هیچی نداریم مخصوصا شوهرم اصلا الان بچه نمیخواد بعد چند روز پیش شوهرم رفته بود خونخ مادرشوهرم وسیله بده بهش مادرشوهرم برگشته گفته بچه بیارید دیگه شوهرمم گفته حتما تو این اوضاع احوال بچه میارم😁 اونم برگشته گفته تو چیکار به خرجش داری خرجش با ما شوهرمم گفته همون جوری که گفتی خونه با ما خرج اینم با شما😁😁😁😁 بعد به شوهرم گفتم چی گفت گفت هیچی لبخند میزد، خیلیییی رو دارن بخدا

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اینکه بهت بدی کردن اما دیدن دلخوری مادر پسر دیگه لبخند نداره .زمین گرده .خودتم مادر میشی

دلخوری وجود نداره ادما باید یادبگیرن تو زندگی بقیه دخالت نکنن ما میدونیم شرایط بچه نداریم پس نباید هرچند وقت یکبار مارو میبینه بگه بیار بیار ما دلمون بچه میخواد ، اگه پای حرفاشون مونده بودن یه چیزی

شوهرت خرج عروسی داد بعد پدرشوهرت پولو برداشت ! شوهرت بی عرضه اس خب

بی عرضه نیس مادرشوهرم دعوا راه انداخت ما میریم پس می ریم پس میدیم نه شما ما الان نیاز داریم

واقعا انتظار داری خرج بچتون را بدن ؟!!! ادمها حرف زیاد میزنن

ما اصلا همچین انتظار نداریم چون اونا خرج بچه خودشونم ندادن ولی ما تا اوضاعمون رو به راه نشه بچه نمیاریم ولی مادرشوهرم هرچندوقت یه بار میگه بچه بچه

کلا رسم و رسوم ما ایرانیا اشتباس

یعنی چی که پسر یا دختر از پدر و مادرشون توقع خونه و خرج عروسی یا جهاز دارن؟!!

از یه پدر و مادر مسن چه توقعی میشه داشت آخه؟!!

ولی شما هم نباید هدیه عروسی رو میدادین بهشون

چون یه سال تو خونشون نشستین دیگه بابت کادوها نمیشه چیزی گفت

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

خوش ب حالت شوهرت گولشون و نمیخوره. من که از دستشون بدبخت شدم ها. شوهرمم دل رحم دوتا اشک بریزه مادرش تموم. روزگارمونو سیاه کردن

بخدا از زندکی با شوهرم فقط ب خاطر خانوادش پشیمونم

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
چ کیفی هم کردیااااا😆😆

اخه بچه میخوام چیکار وقتی هنوز خرج خودمو بابام میده بعد که شوهرم بحث اوضاع مالی رو پیش کشیده گفته شما کاری به خرجش نداشته باشین اونم جواب کارای گذشتشونو داده ، من اگه همچین چیزی بهش بگم دعوا درست میکنه ولی چون پسر خودشه منم نبودم چیزی نگفته