2777
2789
عنوان

تیکه شوهرم به مادرشوهرم😁😁😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 52 پست

اگه وضعشون خوبه چرا اذیت میکنن.

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
شوهر منم تکه یه خواهر ۱۳ ساله داره، مطمین باش یکی اینجوری بیاد باباشم بگه ما پشتشیم شما شک نمیکنی می ...

منم یکیو میشناسم پسرش تک پسره و همش میگفتن براش فلان میکنیم و اینا.. اخرسر تو خونه ی پدرش تو یه اتاقی دارن زندگی میکنن. اتفاقا پسره عاشق سینه چاکم بود همش بهم میگفت بابام هیچی برام کم نمیزاره و... خداراشکر که دوسش نداشتم.البته فقط یه ماشین گذاشته زیر پاش. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه وضعشون خوبه چرا اذیت میکنن.

میگم که خسیسن ، مادرشوهرم الان خودش ۲۰ میلیون تو حسابشه ولی مثل گداها میگرده دلش نمیاد خرج کنه

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
شوهر منم تکه یه خواهر ۱۳ ساله داره، مطمین باش یکی اینجوری بیاد باباشم بگه ما پشتشیم شما شک نمیکنی می ...

من خودم تو فامیلامون خیلی دیدم اینجوری براشون پیش اومده دیگه چشمم ترسیده فقط نقدو میچسبم مگر اینکه خودم عاشق شده باشم و دلم گیر باشه و با هر شرایطی برم سر خونه و زندگیم.

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
نه نمیگم شغل شغل داره رسمی هم هست خداروشکر ولی تازه رفته بود سرکار هیچ پسری بدون پس انداز نمیتونه زن ...

عزیزم اشتباه ریپلای کردی

چون من اینو در جواب یه کاربر دیگه که بهم گفت شوهرش شعل نداره گفتم خب میرفتید تحقیق میکردید شعل داره یا نه بعد قبولش میکردید

در جواب به شما اینو نگفتم من!

من خودم تو فامیلامون خیلی دیدم اینجوری براشون پیش اومده دیده چشمم ترسیده فقط نقدو میچسبم مگر اینکه خ ...

ولی شما هم هنوز شرایط منو درک نمیکنید معلومه هنوز ازدواج نکردی وقتی ازدواج کردی اونوقت تازه خانوادش خودشونو رو میکنن

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
ولی شما هم هنوز شرایط منو درک نمیکنید معلومه هنوز ازدواج نکردی وقتی ازدواج کردی اونوقت تازه خانوادش ...

عزیزم اتفاقا منم خیلی ازین خواستگارا داشتم که نقد نبودن

میدونی چی میگم یعنی همه ی حرفاشون در حد وعده و وعید بود منم راحت قبول نکردم. پسره گفت بریم طبقه پایین پدرم زندگی کنیم یکی دو سال ،  گفتم یا خونه مستقل بگیر یا خداحافظ.

آدم مجبور نیست که خودشو بندازه تو دردسر بعد بشینه ببینه چیکار کرده

خوشبخت باشی عزیزم

میگم که خسیسن ، مادرشوهرم الان خودش ۲۰ میلیون تو حسابشه ولی مثل گداها میگرده دلش نمیاد خرج کنه

وااا. من مامانم قراره نزدیک صد ملیون ارث بگیره قسمش دادم ب پسراش نده بذار حسابش خرج خودش کنه خرج دوا درمون و پیریش بشه.البته نمیدونم قسم دادن جواب میده با نه قسمش دادم ب هیشکی نده پولشو نه ب من نه ب بابام هیشکی.

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم