2777
2789
عنوان

تیکه شوهرم به مادرشوهرم😁😁😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 52 پست
نه اونا حقی نداشتن در مورد جهیزیت نظر بدن عزیزم. شما از اول میگفتی زمانی جهیزیه سنگین میارم که همسر ...

اینا زمانیه که خانواده طرف بفهمن خانواده شوهرم زبون نفهمن بارها عمه ها و مادربزرگ شوهرم بهم گفتن طرفت خیلی زرنگه همه چی با اونه

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
نه مثلا من تو جلسه خاستگاریم اصلا چیزی نگفتم فقط شغل رو پرسیدیم گفتن ما میخوایم برای پسرمون فلان کا ...

عزیزم آدم دروغگو و کلاهبردار زیاده.

شما یعنی بدون یه تحقیق واسه زندگیت همسر انتخاب کردی؟!!!!

خب میرفتید در مورد شغلش تحقیق میکردید

بدون سند و مدرک چطور حرف یه نفرو باور کردید؟!!

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده شوهر منم اینجورین همش گیر میدن بچه بیار و ازین حرفا ولی ما واقعا شرایطمون مناسب نیست 

اخرین بار که بهم گفتن یه بچه بیار بعد 4 سال لازمه دیگه ما تو خرجیش کمکت میکنیم شوهرم گفت مگه من که پسرتونم چقد ازت کمک دیدم و چقدر برام مهربونی کردین که برا بچم بکنید؟؟؟دلم خنک شداااا

اخه شوهر من تک پسر خانوادشونه و همزمان با ما خواهرشم ازدواج کرده و کلی دردسر برای ما داشته که هیچ این اخریا شوهرش میگه اگه داداشت بیاد خونه بابات من اونجا پا نمیزارم و مادرشوهرم اینلم براهمین به ما میگن مثلا امروز نیاین اونا قراره بیان و یا زودتر برین که شب برا شام قراره بیان ...

ماهم الان لج کردیم و دو هفتس که کلا نمیریم

ولی خودم واقعا کلافم

اینا زمانیه که خانواده طرف بفهمن خانواده شوهرم زبون نفهمن بارها عمه ها و مادربزرگ شوهرم بهم گفتن طرف ...

آره دیگه با آدمای زرنگ باید عین خودشون رفتار کرد

دلخوری وجود نداره ادما باید یادبگیرن تو زندگی بقیه دخالت نکنن ما میدونیم شرایط بچه نداریم پس نباید ه ...

پای حرف کدومه بابا،هیچ وقت از هیشکی انتظار نداشته باشین ،بچه هم هرموقع شرایطشو داشتین بیارین

آخر داستان دیدن داره صبر کنید ✌ حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

خب به هرحال شما هم وضعشو دیدی بعد قبولش کردی. هیچ وقت نباید رو حرف بدون سند و مدرک ، اونم واسه یه ز ...

نه پدر من به پشتوانه حرف پدرش که ما پشت پسرمون هستیم قبول کرد چون ما دیگه فکرشم نمیکردیم یه پدر برای تک پسرش یه خونه رهن یا اجاره هم نکنه بگه به من چه یا خرج عروسی نده چون ما تو خانواده خودمون همچین چیزی نداریم و این خانوادم تو خواستگاری اصلا خودشونو رو نکردن گفتن ما همین یه پسررو داریم نمیذاریم اذیت شه فلان شه من باباشم پشتشم ، با اینکه پدرشوهرم وضعش خوبه ولی خب خسیسه اینو شوهرمم میدونه

عزیزم آدم دروغگو و کلاهبردار زیاده. شما یعنی بدون یه تحقیق واسه زندگیت همسر انتخاب کردی؟!!!! خب می ...

فامیل بودن تا ۷ پشتشون رو میشناسیم 

فقط شغل نداشت که باباش گفت من خودم میخوام میخوام فلان کارو بکنم

به هر حال خونوادش دروغ گفتن دیگه 

حرفه من اینه ادم باید تو جلسه ی خاستگاری صادقانه صحبت کنه 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
نه پدر من به پشتوانه حرف پدرش که ما پشت پسرمون هستیم قبول کرد چون ما دیگه فکرشم نمیکردیم یه پدر برای ...

به هرحال من خودم به شخصه رو حرف هیچچچ کس حساب باز نمیکنم اونم واسه زندگی آینده.

مگر اینکه تک بچه باشه

وگرنه اگه چندتا بچه باشن معلومه هر کدوم از پدر و مادرشون بخوان اینجوری توقع کنن کلی اختلاف پیش میاد

عزیزم پدرشما ادم خوبیه که پای حرفش میمونه ولی خانواده شوهر من به خساست معروفن هیچ وقت نمیان اینکارو ...

بابا من سه تا پسر داره خرج هر سه شون هم میده داداش بزرگم ضربه مالی خورد بابام نزدیک دویست سی صد ملیون بدهی هاشو داده.داداش کوچیکمم ک با یکی دعواش شد یارو زد بابا داره براش صد ملیون دیه میده.داداش دومیم هم که بابام هم بهش خونه داد هم خرجشونو میده.چهار ماهی هم میشه که برای من دویست ملیون جهیزیه کرده.کاش داداشام قدرشو میدونستن کاش ازش تشکر میکردن .😔

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
عزیزم آدم دروغگو و کلاهبردار زیاده. شما یعنی بدون یه تحقیق واسه زندگیت همسر انتخاب کردی؟!!!! خب می ...

نه نمیگم شغل شغل داره رسمی هم هست خداروشکر ولی تازه رفته بود سرکار هیچ پسری بدون پس انداز نمیتونه زندگی تشکیل بده مگه اینکه بقیه حمایتش کنن پدرشم تو خواستگاری گفت من چند سال اول زندگی حمایتش میکنم تا کارش بگیره اوضاعش خوب بشه ، نمیفهمم حرفتو یعنی وی برم تحقیق مثلا میرفتم میگفتم باباش گفته ما پشتشیم راسته یا دروغ!!!!!!!!! بعدشم من هرکی دوروبرم هست پدر پسر کمکش میکنه مخصوصا تو این اوضاع مگه اینکه پسر ۳۰،۳۵ به بالا باشه خودش چندسال کارکرده باشه پس انداز داشته باشه

فامیل بودن تا ۷ پشتشون رو میشناسیم  فقط شغل نداشت که باباش گفت من خودم میخوام میخوام فلان کارو ...

آره درسته باید صادق باشن

ولی ما هم نباید راحت به هرکسی اعتماد کنیم

بابا من سه تا پسر داره خرج هر سه شون هم میده داداش بزرگم ضربه مالی خورد بابام نزدیک دویست سی صد ملیو ...

یکی مثل پدر شما یکی مثل پدرشوهر من

به هرحال من خودم به شخصه رو حرف هیچچچ کس حساب باز نمیکنم اونم واسه زندگی آینده. مگر اینکه تک بچه با ...

شوهر منم تکه یه خواهر ۱۳ ساله داره، مطمین باش یکی اینجوری بیاد باباشم بگه ما پشتشیم شما شک نمیکنی میگی خب همین یه پسره دیگه مگه چندبار میخوان عروس بگیرن

بی عرضه نیس مادرشوهرم دعوا راه انداخت ما میریم پس می ریم پس میدیم نه شما ما الان نیاز داریم

من درکت میکنم دقیقا بامنم ازین کارا کردن و ربطی به عرضه نداره من روز پایتختی که زوری هم برام گرفته بودن عین بچه یتیما نشسته بودم و حتی یه شاواشم بهم ندادن ... اصلا حتی لباسم برام نخریده بودن منم از لج کلی لباس خوب داشتم و هیچکدومو نپوشیدم و یه لباس کهنه پوشیدم گفتم فامیلای خودم که نیستن اینجا پس برا چی کاری کنم که خانواده شوهرم بتونن پز بدن😂😂😂

شب عروسی هم نصف شاواشو رو از تو کیفی که دستم بود برداشتمو و بعدم کیفو جا گذاشتم تو سالن😂😂😂

گفتم برید بیارید خودتون به مامانمم سپردم نزار فامیلای خودمون کادو بدن و هرکس گفت بگو اخر شب بدین به بابای عروس 😂😂😂😂

همینجوری دو سه تومن موند برام