2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 38 پست
بچه هانریدتنهام نذاریدحالم خوب نیست

عزیزم منم حاجتم مثل توئه..ناراحت نشو..ان شاءالله که میاد ..صبح ها بعد از نماز صبح بدون اینکه با کسی حرف بزنی صد بار سوره توحید و بخون 

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم چطوری توی خیابون که نمیتونم جاربزنم.اهل دوسپسربازی هم نیستم

کلاسهای مختلف برو ..ارتباطاتتو گسترده کن

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
ببین منم این شرایط دارم اون موقع که داشتم ختم های مختلف برمیداشتم دخترای دیگه پسرا بلد بودن تور کنن ...

یعنی دانشگاه و سر کار نمیرفتی؟فقط تو خونه بودی؟

خدا رو شکر به خاطر همه اتفاقای خوب و قشنگی که قراره واسم پیش بیاد💜
یعنی دانشگاه و سر کار نمیرفتی؟فقط تو خونه بودی؟

چرا میرفتم ولی اینقدرررر سر به زیر و مثبت بودم که حالا یادم می افته حالم از خودم بهم میخوره. راستش پسر خوب که به درد ازدواج هم بخوره اطرافم نبود بعد دختر فامیلمون مثل من رفت شهر دیگه دانشگاه یه پسر پولدار تور کرد ازدواج کرد الانم غرق خوشبختیه من نه اهلش بودم نه بلد بودم حتی با یه پسر حرف بزنم

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

دوستان الان همه ادما به نوع صجبت کردنا خیلی توجه میکنن

خیلی خوش رو و با محبت باشید و صمیمی 

با خانم ها البته 

و مرزهارو رعایت کنید

نه حیلی جدی و نه خیلی خودمونی

اولین چیزی که دیگرانو جذب میکنه نوع برخورد و کلام هست

چرا میرفتم ولی اینقدرررر سر به زیر و مثبت بودم که حالا یادم می افته حالم از خودم بهم میخوره. راستش پ ...

وای خدا استرس گرفتم 😢😢منم مثل شمام   خب چ جوری باید تور  کرد هیچ وقت بلد نبودم 😔😔😔

خدا رو شکر به خاطر همه اتفاقای خوب و قشنگی که قراره واسم پیش بیاد💜