ببین عزیز دلم در مورد این مسئله اصلا اصرار نکن به در گاه خدا .به خدا بگو خدایا اگه صلاح میدونی بختمو از یه جای خوب باز کن اما اگه صلاحم نیست نمیخوام و تمام همین سایتو بگرد ببین روزی چند تا تاپیک میزنن و از خانواده شوهر و شوهراشون ناله میکنن
از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا ای آرزوی من تو کجایی و من کجا باور نمی کنم که نمی بینمت تورا گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی از خود برون شوم و خواهمت تو را اشکم روان شود وبغض می کشد وقتی که یاد آوردم رفتن تو را لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار آزرده میکندم هوس دیدن تو را
عزیزم چرا نباید یه ازدواج خوب و عالی به صلاح آدم نباشه؟؟
پیشونی نوشت آدما با هم فرق داره نگفتم ازدواج خوب منظورم اینه که ممکنه ازدواج کردن به صلاحش نباشه و یا با اصرارش یه ازدواج بد خدایی نکرده نصیبش بشه
از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا ای آرزوی من تو کجایی و من کجا باور نمی کنم که نمی بینمت تورا گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی از خود برون شوم و خواهمت تو را اشکم روان شود وبغض می کشد وقتی که یاد آوردم رفتن تو را لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار آزرده میکندم هوس دیدن تو را
ببین منم این شرایط دارم اون موقع که داشتم ختم های مختلف برمیداشتم دخترای دیگه پسرا بلد بودن تور کنن بعد من تو خونه نشسته بودم که یه پسر خوب سر راهم بزار حالا هم سی سالم شده دیگه دوره این حرفا گذشته خودت باید دست به کار بشی نمیخواستم حرفای امیدوارکننده الکی بگم
ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.