2777
2789

من شوهرم نذاشت پسرم فارسی حرف بزنه الان یاد گرفته پسرم چون بهر حال من میرم خونه مادرم اونجا یاد گرفته ولی اول ترکیو.یاد گرفت پیش باباشم حق ندارم فارسی بحرفم با پسرم

گاهی هیچ کس را نداشته باشی بهتر است!!! باور کن بعضی ها تنهاترت میکنن      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی شهر کوچیک تو استان گلستان

این سوالی که میپرسم دوس داری جواب نده پشیمون نیستی از ازدواج با غیر هم زبون,من چون شوهرم اذیتم کرد سر زبان روزی هزار بار ارزوی مرگ میکردم وکاملا پشیمون بودم

این سوالی که میپرسم دوس داری جواب نده پشیمون نیستی از ازدواج با غیر هم زبون,من چون شوهرم اذیتم کرد س ...

سر چیزای دیگ بیشتر پشیمونم یکی کوچیک بودن شهرش و امکانات نداشتن اومدیم شهرمن ولی بیکارو لوس شده. یکی دیگم خیلی اخلاقهامون باهم در تضاده. زبان اگ فقط خودمو خودش باشیم عیب نداره من ناراحتیم خواهرشوهرم بود ک جلوی من بابقیه ترکی میحرفید منم مث گیجا نگاش میکردم گاهی دلم میخاست گریه کنم همش تو اتاق  می موندم

سر چیزای دیگ بیشتر پشیمونم یکی کوچیک بودن شهرش و امکانات نداشتن اومدیم شهرمن ولی بیکارو لوس شده. یکی ...

من الان یاد گرفتم البته ترکی خ سخته هنوزم مشکل دارم توش شوهرم تو جمع یه کلمه هم بام حرف نمیزد میگفت خجالت میکشم بات فارسی بحرفم میرفتیم یه جا برمیگشتیم کلا تو خونه هم اخم میکرد بم میگفت خسته شدم تو جمع فارسی میحرفی تازه دو ماه بود عروسی کرده بودیم البته اینم بگم مشکلاتمون زیاد بود که ۸۰% بخاطر اختلاف فرهنگی بود الانم مشکل داریم ولی چون کلا من شدم مثل اونا کمتر شده بنسبت ولی هنوز میگم کاش با هم زبون خودم بودم