2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426817 بازدید | 46621 پست
سلام خوبین بینیتون چه جوری شد بالاخره زن داداش منم با مسعود یزدانی عمل کرده بینیش کج شده هم سوراخاش ...

سلام گلم خودش و دستیارش اصلا زیر بار نمیرن واقعا تابلو نوک بینی انحراف پیدا کرده و پره بینی مشکل داره یکطرف رو زیادی برداشته واله نمی‌دونم تراشیده اندازه نوک انگشت فرو رفتگی داره خاک توسرش الان یکسال و چنده ماه گذاشته هی میگفتن خوب میشه خوب میشه اصلا درست نشد از بس پیگیر بودم دستیارش میگه حالا بیا یه نشون به دکتر بده اگه راه داشته باشه درست می‌کنه اگه نه که هیچی چقدر می دونه بیشعور باشه .یکسریا الکی هی میگفتن ما راضی هستیم الکی انگاری برای تبلیغ میکردن بینی قشنگم رو خراب کرده کلی تاکید کردم دست بش نزن و فقط مشکلات رو رفع کن الان به بینی من قوس داده نیمه فانتزی شده در صورتی که من گفتم طبیعی طبیعی نمی‌دونم گلم نباید پیشش عمل می‌کرد بعد عمل اصلا تحویل نمیگیرند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها دکتر ناظم ودکتر فتح العلومی کار خراب خیلی دارن من دوستم با فتح العلومی عمل کرده بود بینیشو نا ...

عزیزم میدونم خیلی وقته گذشته ولی میگی بینی اش چجوری شده؟ منم جراحی کردم پیش ایشون فرم کلی بینی ام خیلی قشنگ و سر بالاعه ولی 

سلام به همگی .من کار برقدیمی  هستم ولی نتونستم با اکانتم وارد بشم .مجدد ساختم . خواستم تجربمو ...

سلام عزیزم. منم پیش محبی نوبت داشتم ولی کنسلش کردم. هم هزینه ش خیلی بالاست هم هرکی پیشش عمل کرده اصلا انگار نه انگار عمل کرده! فقط یه غوز کوچولو رو برمیداره همین! همه ی کاراشم شبیه هم هستن! حقیقتش منم مثل شما الان دو ساله تو فکرم عمل کنم ولی اون دکتر دلخواهمو پیدا نکردم هنوز!

از نظر تنفس مشکلی ندارم . اما اینکه هرکی میبینه میگه 60 تومن دادی انگار نه انگار خیلی برام اذیت کنن ...

درسته. منم دخترداییمو که دیدم گفتم ۶۰ تومنشو انگار ریخته توی آب! اصلا تغییری نکرده! دماغ خودش قشنگ بود چقد خودشو به آب و آتیش زد تا عمل کنه اون وقت....

همونو که دیدم نوبتمو کنسل کردم!

سلام دوستان عزیز من و دوستم ۲۲ آذر ماه پیش دکتر علیرضا حسینی سیانکی عمل داشتیم و فوق العاده راضی هس ...

من عمل کردم پیش سیانکی باید پیوند غضروف کنم و تغییر رنگ داده بینیم

سلام بچه ها کسی راجب دکتر عبدالحسین جهانیان اطلاعی داره یا عمل انجام داده من میخام نوبت بگیرم اگر می ...

واقعا کسی در مورد این دکتر اطلاعی نداره یا دکتر علی دولتی خرم اباد 😕😕😕

سلام دوستان من یه ماهه دماغمو عمل کردم الان بکی از پره های بینیم بی حسه این طبیعیه؟ 

وابنکت یه برامدگی تغریبا سغت بالای پره بینیمه ک دست میزنم مشخصه کسی این مشکلو داشته؟ که حل شده باشه؟