2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

3426653 بازدید | 46621 پست
درود بر شما

با توجه به سنگینی تاپیک شماره 1 و عدم استفاده صحیح کاربران از تاپیک 2 این تاپیک به شماره .2.5انتقال پیدا کرد

لینک تاپیک قبلی:

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=119519&PageNumber=2019

لینک بچه های ترمیمی:

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=264085&PageNumber=53

لینک فیس بوک ما:

http://www.facebook.com/pages/%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C/240942459269831

در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با یاهو آیدی:

jjhunter_2010

در میان بگذارید

پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک

پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست

با تشکر از همراهیتون

manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
قوانین

این تاپیک برای استفاده ی عموم می باشد حتی خوانندگان خاموش لطفا در حفظ آن کوشا باشید و به قوانین زیر که حاصل تجربه 5 ساله تاپیک جراحی بینی می باشد عمل کنید، در غیر این صورت برخورد خواهد شد:

1. لطفا از قراردادن پست های
تک خطی
احوال پرسی
ابراز علاقه
سوالهای بی ربط
و.... که سودی برای سایر مخاطبین ندارد پرهیز کنید
در غیر این صورت هر یک از کاربران اجازه دارند با شما برخورد کنند

2. از بحث بی دلیل و بی جا در مورد نظرات دیگران بپرهیزید
این جا یک تاپیک ازاد برای پذیرش هرگونه پیشنهاد و انتقاد است برای کامل شدن نظرات لذا از اظهار نظر در مورد نظر دیگران و مشنج کردن جو تاپیک بپرهیزید

3. برخورد با پست های تبلیغاتی و افراطی بر عهده من هستش لطفا کسی در این زمینه دخالت نکنه

با تشکر
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

سلام!ا من با دکتر شکرریز عمل کردم خیلی خوب شده بینیم

این پیج اینستاگرامشون

ایشون متخصص جراحی زیبایی،پلاستیک و ترمیمی در مرکز جراحی البرز هستن و رئیس اسبق بیمارستان  ناجا

فارغ التحصیل  دانشگاه تهران با بیش از ۱۰ هزار عمل موفق در بینی استخوانی و گوشتی و ترمیمی

09305126425

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درود بر همه
مائده و سایر دوستان عزیز لطفا پست های اسپمتونو خودتون پاک کنید قبل از اینکه من بخوام حرفی بزنم
چون توی این تاپیک فقط میخوام غر بزنم
دوستان غزیز قوانین تاپیکو مطالعه کنن

هر کی با قوانین مشکلی داره خواننده خاموش شه و یا یه تاپیک دیگه بزنه

با سپاس فراوان
چشم عسلی جون دکتر شهسواری و دکتر ناظم هم بودن
اونی که با ناظم عمل کرده بود رو ندیدم ولی مریض شهسواری رو دیدم حال عمومی اش خوب بود ولی از من بیحالتر بود
مرسی ایلین جونم ایشالا :*
سلام مرجان جون خوبی؟ مرسی عزیزم :* اصلا استرس نداشته باش دکتر سر عمل عالیهههههههههههههه کلی دستش انداختم تو اتاق عمل به همه حرفات هم گوش میده واسه بیهوشی هم هیچی نمی فهمی خیلی هم تر و تمیز کار می کنه مامانم می گفت یکی از مریضارو اوردن کل سر و صورتش کر و کثیف و خونی بود ولی منو وقتی از اتاق عمل اوردن مامانم دیدتم خیلی مرتب بودم کارش تمیزه به هوش اومدنم هم خیلی راحت بود اصلا اذیت نشدم
بازم سوالی هست؟

مرسی دختر حساس جون من همون مدل 78 سایت رو پرینت گرفتم بردم دادم بهش گفت آخه این به چی بینی تو شبیه هست؟! گفت دکتر من همین رو میخوام عکس رو زد پیش عکسای خودم بعد گفت بچه ها اینو می خواد ولی آخر بهش گفت دکتر اگه نشد یه چیز خوب خودت در بیار
همه نکته هایی رو هم که یادم بود بهش گفتم گفت اوکی
فرش جان واسه من نچسبیده ولی زود به زود خونی میشه مخصوصا طرفی که انحراف داشتم :( یه کم می ترسم

عکس از کارای خود دکتر؟!!!!!! نه بابا مسخره ات نمی کنه از دست من که مرده بودن از خنده
وارد قسمت اتاق عملا که شدم دکتر سجادیان و دکتر ناظم داشتن حرف میزدن سلام کردم کاغذ تا شده رو دادم دستش گفتم این مال شماس :))) بعد رفتم جلو در اتاق عمل وایستادم اومد خودش منو برد تو و عکس رو باز کرد و یه کم بررسی کرد گفت این که خیلی ساده اس گفتم دکتر منم ساده انتخاب کردم شما خشته نشی دیگه گفت بذار ببینم چی کار می تونم بکنم این شصت ماغ تورو :))

من بین 10.30 تا 11 بیهوش شدم و حدودای 1 هم به هوش اومدم
درد زیاد نه ولی داروهام 6 ساعت به 6 ساعته سر 5 ساعت بینی ام دردش بیشتر میشه ولیقابل تحمله
فقط این تامپون یه کم چندش آوره

چشم عسلی به من گفته ساعت 6 اونجا باشم
اگه می خوای بیا فقط قبلش با مجیدی هماهنگ کن
خو معلومه استخونی ها راحت ترن دخی استخونی بود دیگه ولی خودت بیا ببین
نه بعد از من یه پسره بود که یه مشکلی داشت بینی اش خیلی زود زود میشکسته واسه همین خیلی بزرگ شده بود اونم تا من مرخص بشم به هوش اومده بود
زهره باید بره سوت بزنه با این مماخ من چی فک کردییییییییییییییییییی

دختر حساس یه ایده کلی بهش بده بقیه رو بذار به عهده خودش
هزینه کلینیک و دکتر یکیه همون 3تومن فقط 60تومن واسه لباس و ... تو کلینیک ازت میگیرن

مرجان جون اونی که خیلی دوس داری رو ببر با خودت دکتر قاطی نکنه
اره من عمل اول بودم ساعتش رو هم خانوم مجیدی شب قبلش زنگ زد باهام هماهنگ کرد البته الافی داره تو کلینیک
من یه ساعت لباس پوشیده بی کار بالا بودم هیچ کس هم پیشم نبود
درود بر همه

مائده یه ضرب المثل داریم که میگن به در میگم که دیوار بشنوه

حالا خدایی اسپمات از همه بیشتر بود دیگه بعدشم دوستان عزیز تازه واردن یه وقت یه حرفی میزنم بهشون بر میخوره

شما آشنا بودی بهت گفتم که سایر دوستان هم متوجه شن

و اما هفته گذشته...

نمیدونم چه جوری بگم چون برام جالبه

دکتری که میلیونی پول در میاره از 30 50 هزار تومنم نمیگذره ولی از یه طرف کار + انجام داده بود و اون اشتغال زایی بود

چند وقت پیش بنا به درخواست یکی از دوستان رفتیم مطب فرزان رضایی

کاراشو قدیم دیده بودم تعریفی نداشت اما انگار یه کم به کاراش فکر کرده بود و دیده اینجوری نمیشه ادامه داد و حالا نمیدونم دوره رفته بود و ... خلاصه سبکش خیلی بهتر شده بود

کسی که اکثر بیماراش با گوشت اضافه در ناحیه بخیه مواجه میشدن حالا کاراش تر تمیز شده بود

حس زیبایی شناسیش از 10 رسیدی به 15

خلاصه خیلی پیشرفت کرده بود

ولی برام جالب بود که بیماراش رو اجبار میکرد فلان آتلیه و فلان آزمایشگاه باید کاراتون رو انجام بدین و مجدد برگردین اینجا

اینکه یه دکتر آزمایش ساده ای رو از یه آزمایشگاه خاص بخواد خیلی منطقی نیست (ولی اینکه یه دکتر آزمایش خاصی رو از یه آزمایشگاه خاص بخواد منطقیه :)) چون حساسیت بعضی آزمایش ها مهمه)

خلاصه به این دوستم گفتم کاراش خوبه ولی این که حس میکنم داره ما ها رو تیغ میزنه بیخودی خیلی برام جالب نیست

شاید تو هفته آینده بنا به درخواست دوستان یه سر برم مطب خاتمی و یا ابیانه

والسلام....
سپیده من دو سال پیش عمل کردم :)
واسه مشاوره یکی ازم خواسته بود باهاش رفتم;-)
سلام به همگی/دیروز فهمیدم یه خطی روی یکی از پره هام افتاده،اولش فکر کردم که جای برشه بعد یلدا خانوم فرمودن نه نیست،خطیه که احتمالا چسب انداخته،حالا نگرانیم اینجاست که نکنه این خط نره،..
یکی هم تو تاپیک ترمیمیا،اشاره کردن که فرم نهایی بینی همون شکلیه که اولین بار بعد از باز کردن گچ میبینید،که واقعا حالم گرفته شد،نظر شما چیه؟/ممنون
انشان
صبر و حوصله بعد از عمل بینی یکی از مهم ترین نکاته
2 تا حالت داره
یا خوب میشه
یا خوب نمیشه

50 % خوب میشه
50% خوب نمیشه
تو اون 50% که شاید خوب نشه دوباره 40% احتمال داره با تزریق و لیزر درست شه که صد البته به مرور زمان خودشو نشون میده

پس در کل 90% خوب میشه
اون 10 % ام فکر نکنم ارزش حرص خوردن داشته باشه
کسایی که عمل کردن تا چند روز بعد عمل به خاطر قیافمون نمی شه تو جمع حاضر شد؟آخه من کارمندم می خوام ببینم تا کی باید مرخصی بگیرم؟
من با خودم و همه ی دنیا در آشتی و آرامشم ،به همگان عشق می ورزم و همگان به من عشق می ورزند..