صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها من دکترم گفت یه هفته قبل از عمل روزی دو لیوان اب کرفس +سیب بخور منم تا یه روز قبل از عمل رعایت کردم بعد از عمل نه ورم زیادی داشتم نه خونریزی کبودیامم حداقل بود بعدا دکترم گفت به خاطر آب کرفس بوده.
البته دکتر عزیزخانی یه عالمه زیر دستش دکتر است. اول اونا ویزیتت می کنن اگه نتیجه نداد خودشون می فرستنت پیش دکتر عزیزخانی. البته خود دکترم پروند ها رو از تو شبکه چک می کنه
الان منم یه سرچ زدم اینگار قبل عمل آب کرفس+(سیب + هویج و ...) تو کاهش ورم تاثیر داره و لزوما واسه بعد عمل نیست
موفق باشید
همشونو من تعریف شنیدم. خیر اندیش و عزیزخانی بهتر از روازاده می یان. بازم می خوای یه تاپیکم بزن از بچه هایی که با طب سنتی نتیجه گرفتن مشورت کن. ولی در کل طب سنتییییییییییییی چون همش گیاهه هم کم عارضه است هم بسیاری از بیماریهارو با اصلاح غذا درمان می کنهههههههه
برای اون خانمی که پرسیده بود......................
من پیش پور صادق مشهد عمل کردم....بعد عمل. اصلا کبود نشدم...ولی کمی ورم داشتم...........البته کبودی و ورم بسته به شدت عمل و از همه مهمتر مراقبتهای بعد عمل هست..........
من از لحظه ای که از کلینیک اومدم مدام یا پای کامپیوتر بودم یا کارهای خونه رو میکردم و هر شب کمی آهسته پیاده روی میکردم.............
مهم اینه که خیلی نخوابی یا کلا اگه میخوای بخوابی حالت نیمه نشسته باشه..............
غذا هم مثل قبل فقط مسواک خوب نمیتونستم بزنم چون لب بالایی هم بی حس بود هم نباید خیلی تکون میخورد.
نهایتا قالب روی بینی 10 روز و چسب یک هفته بود.....
برای سر کار و اینا تا موقعیکه قالب هست میتونی ماسک بزنی.............
ولی از لحاظ جسمی به نظر من از روز دوم یا سوم بعد عمل میشه به کار برگشت................
پور صادق بسیار دکتر مهربان و مودب و با حوصله ای هست................البته خیلی بد وقت میده و نظر شخصی من اینه که توی کاراش بینی های خیلی گوشتی مجددا یک ترمیم کوچولو نیاز دارن.
من یادمه دقیقا نه روز عطسه نزدم.برا جلوگیریش وقتی عطسه م میگرفت با دستم محکم زیره گلمو میگرفتمو فشار میدادم اینجوری دیگه عطسه نمیزدم.روش اختراعی از خودم بود :دی
من که اسپمای همه رو تا صفحه 2 پاک کردم ولی خداییش خودتون ببینید
10 صفحه از توش نهایتا 3 صفحه مفید دراومد
حالا واقعا این انصافه یکی که دنبال دکتره بشینه 7 صفحه غیر مفید بخونه؟
از همکاری همتون ممنونم ایشالا که جو تاپبک همیشه خوب بمونه
منم مطمئنا اگر تاپیک همین روند رو ادامه بده هر روز سر میزنم
موفق باشید
آقای مانی هستین جواب سوال منو بدین..لطفا تنفس بعد چند وقت درست میشه؟ من الان یه ماهه عمل کردم ولی گاهی بینیم کیپ میشه و نمیتونم نفس بکشم..یعنی هنوز مثل قبل نشدم
موفق باشید
لطفا در کنار حرف اولم اینو هم در نظر بگیرید که من گفتم صبر کنید
حداقل 3 ماه صبر کنید
موفق باشید